lauantaina, lokakuuta 27, 2007

Lahteen vei tie


Tää aamu oli jotenkin levoton, yks syy oli varmaan se, että mulla särki jalkaa koko yön, enkä nukkunut erityisen levollisesti, niinpä koiratkaan eivät nukkuneet erityisen levollisesti ja niinpa aamukaan ei ollut erityisen levollinen. Lisäks KePon luuri pärisi useempaan otteeseen, ekan kerran ihan epäinhimilliseen aikaan kun ottaa huomioon, että on viikonloppu, jotain duunijuttuja, aika raivostuttavaa eikä niin kovin levollista. Oltiin siis jalkeilla ajoissa ja liikenteessäkin ajoissa ja jopa Lahdessa ajoissa.

Sen kyllä opin tänä aamuna, että kaapista kannattaa ottaa päälleen ne vaatteet kun sattuu käsiin osumaan, jos ne vaan joltisestikin tilaisuuteen ja tilanteeseen sopii. Päätin nimittäin tänään, suuressa visaudessani, ettiä turkoosin neuleen, jonka ihan ilmiselvästi muistin ostaneeni... lopulta, koska yks vaatekaapin hylly oli pudonnut takakannattimistaan, eikä sitä hemmetin puseroa löytynyt mistään, tyhjensin puoli vaatekaappia pitkin punkkaa ja lattioita ja kaapinpäällisiä jne. Eikä puseroa vaan löydy. Jostain kaapin perukoilta sattui käsiin marjapuuron värinen neule, jolloin muistin, että olinpa arponut kumman otan, molempia en raatsinut, ja siis ottanut sen marjapuuron ja jättänyt turkoosin tankoon. Just joo. Puin päälleni sellaisen oranssinsävysen neuleen...

Aasa ja Viivi lähtivät matkaan mukaan. Aasa nyt on kertakaikkinen konkari, Viiville tää oli eka hallinäyttely, joka kyllä näky monessa asiassa. Ensin piti jännätä koko tilannetta, vähitellen kuitenkin Viivi rentoutui. Kehässä Viivi ei tykännyt jesarista, jolla matot oli kiinnitetty lattiaan, lopulta juoksutin Viiviä liukkaalla lattialla, koska matolla juokseminen oli yhtä teippien kyttäystä ja väistelyä. Vanhimmainen esitti Aasan, joka, niin konkari kun onkin, ei oikein meinannut ymmärtää, että mä en todellakaan mene arvon rouvan kanssa kehään.

Kehän jälkeen päivän kohokohta: tavattiin Jaffa.

Kun täällä nyt on tällanen iso näyttely meneillään, niin olisko ollut hauskaa itekin ottaa osaa??

Ei, ei, ei.

No hyvin on elämän sujunut?

Yes, yes, yes...

Me tästä kohta lähdetään kohti Lohjaa, otettaisko sut mukaan?

Ei, ei, ei.

Sää oli tihkunen, mukana kameroista se pienempi eli se huonompi.... ja se kyllä näkyy. On mulla tuolla siitä huolimatta onnistuneitakin kuvia, niitä sitten lähipäivinä tuonne kotisivujen puolelle.

Rankan päivän päätteeksi päätettiin pitää leffailta, haettiin juotavaa ja syötävää ja leffa ja siinä on ilta mennytkin, tai no piti mun lastata kaikki ne aamulla kaapista ulos lappamani vaatteet takasin paikoilleen, ohhoijaa. Että ei kun rentouttavaa lauantai-illan jatkoa kaikille!

Ei kommentteja: