keskiviikkona, lokakuuta 03, 2007

Pentukurssi päättyy


Aamun duunimatka on aina jännittävä, siis, että millanen ruuhka milläkin kertaa ja missä. Monena aamuna oon seisonu jonossa Porintiellä, tänä aamuna se veti hyvin, ei mitään seisokkia, jatkuva jono toki. Päädyin menemään moottoritielle, syystä tai viidennestä, näistä aamun päätöksistään aina tiedä. Juur kun hurautin Veikkolan liittymän ohi, siis OHI, sanottiin radiossa, että motari seisoo Veikkolasta eteenpäin. Great!! Odotin jännityksellä, että mistä kohti sitten seisotaan jonossa ja kuin kauan, siinä kohti vauhtia kun oli vielä ruhtinaalliset 80 km/h, jota toiset kyllä seisoskeluna pitää. Ja ihme tapahtui: pääsin Ämmässuon liittymään, vauhti vaihteli 80-100 km/h, ei paha, kun ei pakulla yli satasta saa ees ajaa. Siitä normaalisti vanhalle tielle, siellä oli ehkäs vähän tavallista vilkkaampaa...

Päivällä sain vanhimmaiselta tekstarin; kaipaamani paketti oli viimein tullut, tai siis ei paketti, mutta pakettikortti. Toivottavasti siinä nyt on sitten koko lopputilaus, en nimittäin hakenut pakettia tänään, eikä taas vaan joku yksittäinen tavara. Ja kun en oo siihen sähköpostiin ko. firmasta vastausta saanut, niin liekö ne nyt kiiruusti pakanneet mun tilaukseni sen viestin saatuaan, kun tavaraa pukkaa tulemaan. Vähän sellanen fiilis tuli. Ois ne joka tapauksessa voineet jotain vastata.

Hei ja tänään saatiin "Kalenteri 2008" -projekti päätökseen, täähän alkaa sujua jo ihan rutiinilla viime vuoden sohlaamisen sijasta. Tässä ens vuoden hienot kuvat pienessä koossa.

Jos nyt joku muukin, omien kasvattieni perheiden lisäksi, on kiinnostunut tilaamaan kalenterin, niin se onnistuu ja yllättäen viime vuotta halvemmalla. Jos haluat tilata kalenterin itellesi tai vaikka pukinkonttiin, niin ota yhteyttä kipa(at)kipazin.net. Otan tilauksia vastaan 15.10.2007 klo 20.00 asti. Teetän kalenterit tilausmäärän mukaan, joten myöhemmin niitä ei voi hankkia.

Tänään oli Totoron pentukurssin viimonen kerta ja se oli omistettu urbaaneille tavoille sekä näytelmille, tavattiin siis Tapiolassa ja seikkailtiin pitkin poikin sekä sisätiloissa että ulkona. Herätettiin muuten aikalailla huomiota, suurin osa positiivista. Jossain välissä tuli ihan sellanen olo kun oltais joku sirkusnumero, kun porukkaa kerty ryhmän ympärille seuraamaan pentujen (ja ohjaajien) touhuja. Oiskohan hattuun kertynyt paljonkin rahaa, jos ois laittanut kiertämään...

Totoro kulki ihan hienosti kaupunkiympyröissä, vaikkei sellaisissa normaalisti kuljekaan. Otin jonkusen kuvankin, en tosin tiedä miten onnistuivat, ovat vielä kamerassa ja varmaan saavat ollakin vielä tovin. Yritän viikonloppuna alottaa kotisivujen kuvapäivitykset, jotka on ihan vaiheessa.

Totorolle heilahti taas pöytääkin, tai siis puistonpenkkiä, mutta kuitenkin. Ensin Kikka kopeloi Totoron maassa. Se meni hyvin, Kikkahan on nainen, eikä tullut otettua irtopartaakaan mukaan. Sitten yhden kurssilaisen isäntä "tutki" Totoroa "pöydällä" ja reaktio oli vähän kun näyttelyissäkin, mutta sain tilanteen haltuun kyllä, kun nyt tiesin mitä tehdä, miten ja silleen. Lopuksi vielä Kikka tutki Totoron "pöydällä". Arvioisin, että miestuomari voidaan kohdata joskus ens kesänä... pitkä ja kivinen tie edessä, ainakin Totorolle.

Huomenna sitten haamujahtiin , mutta siitä lisää myöhemmin.

Lopuks taas muistutan päivän hyvästä teosta vähällä vaivalla:
"apua sademetsille".

Ei kommentteja: