maanantaina, lokakuuta 22, 2007

Maanantaimelskettä


Tänä aamuna sitten taas väsytti, eikä yhtään napannut lähteä duuniin, sisällä oli kylmä, kosken ehtinyt eilen lämmittää riittämiin, ulkona oli kylmä, autossa oli kylmä, talvikamoja ei oo tullu etittyä esiin, oikein täydellinen maanantaifiilinki.

Päivä kuitenkin hurahti menemään, joskin mietin taas kerran, että jotain muuta duunia tarttis ettiä, yli 25 vuotta cobol-koodia alkaa puuduttaa tällasta esihistoriallistakin nörttiä, tai sit siihen tarttis löytää uusia aspekteja. Vaan mitä mä haluan tehdä isona? Eikä kai musta koskaan tulekaan siinä mielessä isoa... Varmaan mietin hamaan loppuun asti, että mikä musta tulee isona, eikä sitten tule mikään, paitsi se cobol-koodari villapaidassa ja virttyneissä farkuissa, eikä mulla oo enää niitäkään, sen sijaan virttynyt fleece-takki, koirankarvojen pinnottama musta T-paita ja kurasia tassunjälkiä täynnään olevat collegehousun tyyppiset housut. Onko se sit ihme, jos mulle ostelee äitee hameita ja KePokin...

Kotiin ehdin ihmisten ajoissa, vanhimmainen kun meni suoraan koulusta duuniin, joten pääsin auringonpaisteessa koirien kanssa ulos. Mitään hengenhätää ei ollut kellään, KePo kun on iltavuorossa ja oli huolehtinut koirien päiväulkoiluista. Ensin pihalle "oma kööri", sitten poliisit sisälle ja nuorisojengi pihalle. Lopulta tosin Aasakin oli matkassa mukana eli liikuttiin kokoonpanolla Chili, Flii, Cello, Totoro ja Aasa.

Luulin ottaneeni upeita kuvia, kun aurinkokin paisto, vaan mitä vielä. Oli koirien häntäpäitä, oli koiria ilman päitä, oli koirien takapuolia, oli ruohikkoa, oli ties vaikka mitä ja kaiken kruunasi kun kameran linssi äkkiä alkoi huurtua... Lopulta kaikkein parhaimmat kuvat, siis kuvauksellisesti sinällään, olivat ihmeellisen "usvan" peitossa. Jee!!! Ei siis kuvia ainakaan just nyt, näin on. Ehkä ehdin jossain välissä väännellä vähän kuvankäsittelyohjelmalla, josko sais niihin kuviin ees "nettilaatua", mutta se ehtiminen ei ole nyt.

Siitä sitten sisälle ja loppuilta onkin mennyt normaaleissa kotiaskareissa: takkauunin lämmitystä, paikkojen siivoilua, papereiden pyörittelyä, sellasta kaikkea. Vanhimmainekin piti hakea duunista. Sitten alko koirien iltaulkoilutusrumba... No nyt on sauna vapaana, joten suorin sinne lämmittelemään ja sitten taitaakin olla jo nukkumaanmenoaika.

Ei kommentteja: