maanantaina, lokakuuta 08, 2007

Etsivä löytää kun kuukkeli avustaa


Vaihdoin taannoin blogin laskurin toiseen, sellaseen, joka keräilee erilaisia tietoja ilokseni. Kauaa ei uus laskuri oo vielä naputtanut, kun siitä jo on löytynyt puolensa. Tilastoissa sinällään ei oo mitään mielenkiintosta mun makuuni, numeroa numeron perään, osotetta mistä on tultu, iipparia, käyttistä jne. Käyttökelposta ja joskus tarpeellistakin tietoa, mutta aika puisevaa sinällään. Vaan yks älyttömän mielenkiintonen osio laskurin tilastoissa on: hakusanat, joilla blogiin on tultu. Ja tännehän on tultu kaikenlaisin kombinaatioin.

Mun mielestäni tähänastisista hauskimmat ovat:
- voiko synnytyksen jälkeen mennä saunaan
- paukamia lasten pyllyssä

No teknisilläkin termeillä pääsee perille, vaikkapa: vista ulkoinen kovo. Rengasasioista kiinnostunutkaan ei missaa tätä blogia: autonrengas aurora. Onko sellanen oikeesti olemassa? Varmaankin, ehkä, luulisin, onneks en hoida tän perheen rengasasioita.

Leivinuunin lämmitys syksyllä... jollei täältä ohjeita löytynyt, niin ehkä vertaistukea, jos hakijan leivinuuni oli päättänyt tuupata savut sisään kuten meidän takka-leivinuuni tässä vähän aikaa sitten.

Kissa+yskä+oksennus tuotti tulokseksi Totoron aamupahoinvointia, joka ei ehkä ollut se, mitä hakukoneelta haluttiin. Toki siinä kohti oli yskä ja oksennus, mun tyynylläni kaiken lisäks, mutta kissa siitä tarinasta puuttu.

Ohjeeni (ai minkä ohjeeni) mukaan on kaalilaatikkoa valmistettu monessa kodissa, ei uskois kuin monessa, tällä hetkellä nimittäin kaalilaatikko on hakusana, jolla tänne on tultu kaikkein useimmin. Uskomatonta.

Sisustuksellisiakin asioita blogista löytyy, vaikkapa fosforitähdet, sellaset meillä on makkarin katossa, DVD-torni, pimennysverho. No nää on aika tavan sanoja, eikä mitenkään erityisen mielenkiintosia tai hauskoja, eivätkä aiheuta ihmettelyä, että miten se kuukkeli tälläseen tuuppas vastaukseks meikäläisen blogin.

Eikös tässä jo ollut maanantaille?!

Ei kommentteja: