perjantaina, lokakuuta 19, 2007

Perjantaibiletystä


Tää aamu oli tosi takkunen, millään ei ois halunnut herätä, ei nousta, ei lähteä... Vaan ei auttanut, lähdettävä oli. Olin kyllä niin pal vaiheessa, etten ehtinyt aamupalaa syödä, kuittasin duunissa sämpylällä. Chili ja Flii olivat onneksi vanhimmaisen hoteissa, joten aamu-ulkoilu meni rutiinilla, vaihdossa tosin olin saanut Pipuliinan punkan täytteeksi, mutta kuten joskus aikasemminkin on tullut sanottua, niin makkariin en "vieraita" enkä vieraita koiria arvaa ottaa, se on meidän koirien pyhäkkö, Pipuliinakin hyväksytään vaan nippanappa.

Iltapäivällä päätin, että nyt saa nuoriso riekkua niin pal kun sielu sietää, ei tosin tossa meidän mutasella pihalla, vaan mökin pihassa. Nappasin Chilin ja Fliin mukaani ja patistin KePon tuomaan Totoron perässä. Jos oisin ottanut koko kolmikon, niin ne ois varmaan ehtineet kaatua johonkin mutalotikkoon ja oisin joutunut pesemään ainakin kaks nuorempaa.

Poliisitrio sai jäädä sisälle, eihän niitten partioidessa kukaan uskalla pistää ranttaliksi. Cellokin sai jäädä sisälle, joskin lupasin sille, että saa tulla seuraavalla reissulla mukaan, jos lupaa, että tosiaan leikkii muiden kanssa, eikä pelkästään yritä astua Chiliä. No tiedä niistä lupauksista, eiköhän tuo pääse irrottelemaan joka tapauksessa, pistän sit arestiin, ellei usko Chilin sanomisia.

Riekkumiset meni hienosti. Pääasiassa Flii ja Totoro riehuivat ja Chili yritti toimia erotuomarina, niin ja vahtia naapuria, joka leikkas nurmikkoa.



Muutaman kerran Totoro kyllä taitavasti jallitti Chilinkin vauhtiin. Totoro ei oikein osannut päättää, että onko ikänen, nuori ja notkee neito enemmän mieleen vai pitäiskö kuitenkin yrittää tehdä vaikutus oikein Naiseen, Nainen vaan mätki ikävästi käsilaukulla, eikä Totoro onneks ihan vielä ole erityisen sitkee naisten jallittaja (toivottavasti se aika antaakin vielä tovin odottaa itseään), joten joka kerta, kun tuli käsilaukusta, Totoro palasi nuoren neidon helmoihin.

Jokunen kuva iltapäivän riennoista löytyy kotisivuilta, laatu ei tosin oo hääppönen, ei ihan valo tahtonut riittää koirien vauhdissa, varsinkin kun missasin sen valosimman hetken duunipäivän päälle.

Nyt koko kööri nukkuu onnellisina. Chili nukkuu edelleen valtaamassaan korituolissa ja Flii kuin kamarineito konsaan lattialla, tuolin vieressä, tyyny sentään on pehmusteena. Omillani on omat paikkansa, tosin Cello, herrasmiehenä, makaa korituolin sijasta lattialla. Mitä sitä ei mies tekis vaimonsa eteen

Ei kommentteja: