lauantaina, lokakuuta 20, 2007

Laiskottelua ja koirien geenejä


Tänä aamuna ei ihan aikasin päästy jalkeille. Käytin kyllä koirat ekaa kertaa ulkona joskus kasin aikaan, mutta painelin sen jälkeen takasin punkkaan lorvimaan. Tais olla puol ykstoista tai jotain kun viimein siirryttiin aamupalalle. Joskus on ihanaa ottaa vähän rennommin ja pitkän kaavan mukaan.

Yöllä oli kämpässä vähän viilee ja sen kyllä huomas. Ei viileydestä vaan siitä, että länderit liimaantu kylkeen kiinni ja Totorokin kapus punkkaan. Cello sitkeenä nukku sängyn alla kuten aina. Totoro onkin nukkunut jo jonkun aikaa takkahuoneessa (makkarin ovi on raollaan, että herra pääsee vapaasti kulkemaan). Vaan näköjään tarpeen mukaan paikka vaihtuu.

Tänään olin kunntelemessa Eläinkoulutuskeskuksen järjestämää luentoa. Luennoimassa oli tutkija Hannes Lohi, aiheena koiran geneettinen tausta. Mielenkiintonen aihe, en vaan voinut välttyä ajatukselta, että voidaanko erilaisissa testeissäkin mennä jossain välissä yli ja vaikka ne periaatteessa ovat hyvä juttu, niin kun hyvä juttu menee oikein pitkälle, niin onko se enää niin hyvä juttu...

Illansuussa nappasin nuorisojengin pihalle, poliisitrio sai jäädä sisälle, ja annoin koko nelikon päästellä täysillä. Chili tosin ei ollut ihan varma, että haluaako juosta vai ei, mutta intoutui välillä kuitenkin Cellon matkaan. Tosin ensin aluksi niin päin, että Chili juoksi Cellon perässä käsilaukkua heiluttaen. Meno rauhottui tuota pikaa kun Cello ymmärsi, ettei ex-morsio olekaan suotuisalla tuulella eikä oikeassa vireessä isompiin kosiskeluihin.

Flii ja Totoro pitivät omaa kahdenkeskistä showtaan ja juoksivat hirmuista vauhtia peräkanaa pitkin pihaa. Välillä kävivät loikkimassa mun vaatteeni täyteen tassunjälkiä ja sitten taas menoksi. Metsässäkin piti pistäytyä vähän pyörimässä.

Tässä pari kuvaa tältä päivältä.

Flii ajaa Cellon ja Totoron yli


Totorolla on pitkät päällä vastaantulijoista huolimatta


Hirmuiset kummitukset


Huomenna sitten Turun pentunäyttelyyn. Siitä tuleekin mielenkiintosta: miten Totoro esiintyy ja miten pärjään Fliin kanssa ja arvatkaa kuka ilmotti duon vielä parikisaankin...

Ei kommentteja: