lauantaina, helmikuuta 03, 2007

Lauantaitreffit


Aamulla anivarhain heräsin, kuten muutamana viime viikonloppuna, kunnon painajaiseen: on maanantaiaamu. Oli siis älyttömän ihanaa huomata, että olikin lauantaiaamu, kääntää kylkeä ja jatkaa unia. Tosin sillä seurauksella, että yritimme pitää puoliamme linnanraunioilla ritareja vastaan. Oltiin aika surkea ryysyläisjoukko vähine aseinemme ja varutettuna vain kahdella hevosella ja tuota pikaa ritarit ratsuineen veivät voiton. Sillä aikaa linnakin oli korjaantunut ehjäksi ja upeaksi ja olimmekin itseasiassa yrittäneet estää ritareja pääsemästä omaan linnaansa... Ihmeellinen on unien maailma.

Kellon kulkiessa kohti puoltapäivää aloin odotella lauantaipäiväkahviseuraa ja sieltähän se ajoikin jo pihaan, nimittäin poppoo Beduar's, tai no Lucasta en tällä kertaa päässyt näkemään, mutta Bellan ja Duon kyllä. Tosin kaksikko sai odotella autossa sen aikaa kun emäntänsä kävi tarkastamassa meidän hurttalauman, joka syöksyikin ovelle sitä tahtia, että heikkohermosempi olis jo pakoon juossut. Sen jälkeen kyllä kohtelu oli ihan toista luokkaa: naaman pesua yms. ylen ystävällistä touhotusta.

Jotta saatiin jutella rauhassa ja sain rauhassa myös tehdä tuttavuutta Bellan ja Duon kanssa, niin paineltiin tuohon meidän mökille. Siellä sitten ryystettiin sumppia, parannettiin maailmaa ja puhuttiin ihan niistäkin asioista, joista oli tarkoituskin. Aika kului kiitäen, vaan miksei olisi kulunut, kun oli hyvää seuraa ja yhteisiä puheenaiheita.

Kun poppoo Beduar's lähti, niin päästin meidän lauman pihalle ihmettelemään kirjeitä, joita Bella ja Duo olivat jättäneet luettaviksi. Kyllä siinä riittikin tohinaa hyväksi toviksi. Oli ihana seurata ikkunasta touhukasta porukkaa tutkimassa joka ainoaa tassunpainaumaa ja pissitippaa, jotka vieraat olivat lumeen jättäneet. Ihanaa aivotyötä koirille, vaikkei nyt aina niin herkullisen ihana ajatus meille kaksjaloille.

Meillä on ollut tosi mukava päivä, KIITOS poppoo Beduar's. Nyt Tuulensuoja siirtyy Bondin pariin ja toivottaa nautinnollista lauantain jatkoa kaikille!

ps. Ansku: Muru muuten ei ole mikään iso leonkerpele, urokset on PALJON suurempia ja kurkkasitkohan jo sähköpostiin, siellä on vähän lisää tavaraa koskien Bellan aivoituksia

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kun saatiin tulla käväisemään :) Oli kiva jutella ihan "livenä" pitkästä aikaan, viime kerta taisi olla näyttelyssä 2005?. Sain mahdollisuuden nähdä koko jengin kerralla, on ne vaan niin ihania!.

Ja on ne leot isoja!. Ymmärrän nyt hyvin kun puhuit, että aikonaas halusit sen pikku koiran :))

T: Ansku, Bella & Duo

P.S.Vastailen siihen mailiin illemmalla. Ajattelin nyt päivällä käydä vuosien tauon jälkeen hiihtämässä :o