sunnuntaina, helmikuuta 04, 2007

Tapaamisia kerrakseen


Viikonloppu alkaa olla loppupuolellaan, uskomattoman äkkiä tää onkin taas mennyt. Vähän on sellanen flunssanen olo, sitä oli ilmassa jo viime viikolla, muttei sitten sen pahemmin iskenyt, vaan eipä tunnu menneen ohikaan. Kunhan nyt ei kuumetta nostaisi... tai toisaalta mulla on huomenna joka tapauksessa lääkäri, että siinähän se menis samalla flunssankin diagnosointi, että jos sitä kuumetta on nyt tullakseen, niin oikeestaan saiskin tulla ihan just nyt oitis.

Tänään meillä oli sitten "tapaa potentiaalisen pentusi vanhemmat" -päivä ja paikalla siis Chili, jonka masu onkin jo hienosti pyöristynyt, Kevi, Cello ja Chilin isoäiti Aasa. Chili oli päivän kuningatar, elkeet oli kuin aatelisella konsaan. Aasa otti tapaamisesta ilon irti ja tunki ihmisten syliin rapsuteltavaksi. Kevi käyttäytyi kuin herrasmies, vaikkei ainoa uros paikalla ollutkaan. Cellossa oli virtaa ihan liikaa, oli kuin elohopeaa, ei hetkeäkään paikoillaan. Kaikkineen mielestäni mukava tapaaminen, toivottavasti myös kaikkien muiden paikalla olleiden mielestä.

Näin lyhyesti ja ytimekkäästi tällä kertaa, kotihommat näes odottavat ja ihan ekana pyykkikone tyhjennystään ja kohta varmaan koiratkin ruokaansa.

Ei kommentteja: