lauantaina, helmikuuta 17, 2007

Lauantaiehtoo


Tutkimus pyykkien pakkautuvuudesta on päättynyt. Tänään pyykkikone on jauhanut urakalla ja pyykkikori on edelleen täynnä, vaikka puhdasta pyykkiä on siirtynyt kaappeihin jo useempi puhdaspyykkikorillinen. Tulkoon mainituksi, että puhdaspyykkikori on kooltaan suurempi kuin likapyykkikori. Tutkimuksessani tulin siihen tulokseen, että puhtaus moninkertaistaa vaatekappaleiden tilavuuden siitä riippumatta käyttääkö huuhteluainetta tai kuivausrumpua vai eikö käytä kumpaakaan.

Takkahuone alkaa olla "synnytyskunnossa", omat saivat sinne porttikiellon ja katselevat nyt kaihoisasti verkko-oven läpi puhtoista punkkaa, "synnytyspöytää" ym. asiaan kuuluvaa rekvisiittaa. Chili saapuu huomenna kotiutumaan, vaikka eipä Chilillä koskaan ole ollut ongelmia kotiutumisen kanssa, sen verran on Chili meillä käynyt kääntymässä ja ihan hoidossakin. Tulee kuin kotiinsa, mikä on ihan mielettömän loistava juttu. Kiitokset Chilin perheelle loistavasti sujuneesta yhteistyöstä ihan tässä näin ja julkisesti Nuorimmainen hoitaa Chiliä ens viikon, KePo ja KeTy (tervetuloa Hanna) tarttuvat puikkoihin seuraavalla viikolla ja ite alotan lomani just ja tasan synnytyksen kohdalla. Alkaisko tässä jo olla vähän muurahaisia iholla.

Muistin sitä eilen mainitsemaani unissani kummitellutta ystäväänikin lyhyellä viestillä... tosin spostiosotteen olin deletoinut, mutta vedin ulkomuistista... toivottavasti meni oikein, ettei jonkun ventovieraan tarvihe nyt ihmetellä, että

Tuulensuojassa lasissa bacardicola jäillä eikä flunssasta tietoakaan. Akutäti siis parantaa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ääk ja kääks, mä tahtoon oman akutätin!!! Oon nyt viikon verran riutunu tässä flunssassa, ja ei helpotusta tunnu olevan tiedossakaan, kolottaa, kääntää ja vääntää ja oon tukossa ja lukossa, ällö olo. Sit koitan vielä tota naakkalaumaa tässä muka hoidella ja autella tota niitten mammaa, välillä taidan olla enempi kyllä turhana tukkeena tuolla laatikossa..
..Tai jos koklaiskin tota bacardicolaa.. ei ainakaan ehkä tuntuis niin kipeelle tää olo;)
T:Helppä ja klaani