keskiviikkona, helmikuuta 28, 2007

Vähän ruokaa, pari leipää


Tänään jätettiin KePo keskenään kotiin ja lähdettiin KeTyn kanssa aamupäivästä tuulettumaan. Ajettiin ihan Nummelaan asti Mentiin hakemaan Chilille vähän evästä. Alotettiin Nlan Akvaariosta. Sieltä tuli ostettua omille koirille sellaisia kuivia mahapihvejä, joista nuo tykkäävät ihan älyttömästi, niin ja Chilille kuivattua kalaa, joka on nyt kovasti IN. Samalla ostin pennuille muutaman lelun ja nehän on jo ihan tarpeeseen...

Seuraava kohde Musti&Mirri. Sieltäkin tarttui vähän ruokapuolta matkaan, siellä nimittäin sattui olemaan samaa sapuskaa, jota sain Murulle matkaevääksi Ruotsista ja joka myös on ollut Chilille mieleen. Aikaa liikkeessä kului runsaasti kun piti ehdottomasti vaihtaa kaikki kuulumiset ja kertoa pentujen edesottamukset. Tuhannet kiitokset muuten Nlan Musti&Mirriin vinkistä, joka todennäköisesti pelasti pikkuriikkisen Fiktion hengen.

Eläintarvikeshoppailun jälkeen halusin esitellä KeTylle Nlan uuden hienon Tiimarin, on kai "turistin" nyt edes joku nähtävyys nähtävä Vähältä piti, etten ostanut sieltä pennuille sellaisia pieniä nallekarhuja, olis ollut sopivasti kaks pinkkiä ja vino pino ruskeita. Viime hetkellä tulin järkiini ja jätin nallet ostamatta. Ei ne tosin olis maksaneet kun kaks egee kappale... Pitäsköhän...

Siitä sitten ruokakauppaan hakemaan pari leipää. Pari leipää täytti koko ostoskärryn ja maksoikin yli 50 egee, että vähän tuli taas ostettua muutakin. Mutta minkä sille voi, jos muistaa kaikkea puuttuvaa kuten juuston, pyykinpesuaineen, leivinpaperin yms. tuikitarpeellista. Niin ja yks lahjakorttikin oli vanhenemassa, joten piti sitten senkin firman tavaraa lastata kärryyn sen lahjakortin verran.

Lopulta lähdettiin katsomaan miten KePo oli Chilin ja pentujen kanssa pärjännyt. No vallan mainiosti, jos nyt joku jotain muuta edes epäili. Sen jälkeen on taas elelty pentujen tahtiin. Sain sentään siinä sivussa vähän päivitettyä pentujen sivuja ja lisättyä kaikille kuvagalleriat. Mutta tänne blogiin ette nyt saa kuvan kuvaa, KeTy on jo hemmotellut teitä tälle päivälle ihan riittämiin.

Finnzymes oli tosi nopea ja pentujen DNA-testauspakkaukset tulivat jo, siis tilasin ne maanantaina. Täytyy nyt katella kuin pennut kasvaa ja missä vaiheessa tuntuu turvalliselta siruttaa naperot, sen mukaan sitten edetään tässä asiassa.

Sillä aikaa kun Chili oli ulkona annoin Aasa-mummon haistaa vähän yhtä pentua, Aasa kun on niin nätisti ja kaihoisasti jo pitempään katellut takkahuoneen ovelta, että uskaltaisko pikkuisia ees vähän kurkata. Aasa oli pentuannokseen täysin tyytyväinen. Arska sen sijaan innostui kovasti, mutta Arska onkin toiminut "ottoisänä" jo useammalle pentueelle, eikä homma ilmeisesti ole mitenkään vastenmielinen ollut.

Chili hoivailee lapsosiaan kiitettävästi. Välillä tosin tuntuu, että Chili unohtaa, että syödäkin pitäis, ja pitää ihan muistuttaa, että haloo hei tässä olis ruokaa ja tässä olis juomaa, ettei tule maitoa, jos ei välillä tankkaa jotain mistä sitä valmistaa.

Että ei meille sen kummempia.

Ei kommentteja: