tiistaina, helmikuuta 20, 2007

Toisaalla täyttä, toisaalla tyhjää


Murun uusintaultra oli tänään ja siinä varmistui se, että pentuja ei ole tulossa. Onhan se tietty harmi, mutta sitä sattuu. Aina ei voi onnistua, ei edes joka kerta. Täytyy nyt miettiä tovi rauhassa, miten Murun pentusuunnitelmat jatkossa, missä vaiheessa ja silleen. Just nyt saa olla, keskitytään Chiliin ihan kybällä ja katellaan sitten aikanaan Murun asioita.

Kaupassa käynti on kummaa. Tänään menin ensin eläintarvikeliikkeeseen ostamaan eläimille ruokaa ja kas kumma, siellä meni varmaan tunti... Kannattais ehkä käydä aina ruuhka-aikaan, niin olis seuraava asiakas jo jonossa selän takana, pääsis sukkelasti ovesta ulos. Nyt piti katsastaa uudet tilat ja höpöttää niitä näitä ja siinä sivussa sentään muistin ostaa kaiken. Tosin kävin kassan kautta kahteen kertaan kun olin jo menossa ovesta ulos kun muistin vielä pari juttua, jotka piti ostaa...

Ruokakaupasta menin hakemaan vähän leipää ja pari litraa maitoa. Aika sikakallista leipää ja maitoa kun lasku oli yli 90 egee No oikeesti ostin Chilille maksalaatikkoa, rustoja, raejuustoa, jauhelihaa, apukätilölle ostin vaniljakastiketta, perheelle sitten vähän muutakin kun pelkkää leipää ja maitoa.

Chili on nyt sujuvasti osa laumaa. Jo eilen illalla myöhään Cello lopulta pääsi moikkaamaan morsiantaan ja ihan ok se meni. Nyt koko poppoo surffaa sujuvasti täällä sisällä ja tuntuu, että Chilin läsnäolo on oikeastaan rauhoittanut kaikkia. Kaipa ne jo tietävät mitä tuleman pitää.

Tosin Cello kunnostautui ja hotasi osan Chilin ruuista naamariinsa. Sitä on niin vaikea muistaa, että tuo nuori otus ei ole ihan kuin nuo vanhemmat, ei se vielä jaksa aina muistaa, että ei saanut mennä. Viivikin luistaa vielä joskus, mutta se luistaa silleen hitaasti ympärilleen pälyillen, joten Viiviä ehtii yleensä kieltää. Aasa ja Arska on tosi luotettavia. Muru ja Maltti taas on ahneita, että jos niillä on jonnekin ruokamestaan pääsy, niin turha kuvitella, etteivät ne käyttäisi tilaisuutta hyväkseen ja joskus aika törkeen röyhkeestikin.


Viivi, Arska ja Chili

1 kommentti:

n-elikot kirjoitti...

Harmi, kun murusia ei nyt tullut, mutta kait silläkin oli sitten joku tarkoitus.

Enää viikko ja sitten selviää mitä Chilin suuri masu pitää sisällään. Ei tahdo malttaa odottaa :)! Tsemppiä loppumetreille.

-Pia-