perjantaina, helmikuuta 23, 2007

Räkäpää


Perjantaissa mennään ja jos viikko oli parempi viime perjantain jälkeen, niin tänään on sitten aika kamala olo. Pää täynnä räkää, mikä ei välttämättä ole mitenkään uutta ja ihmeellistä, kurkkua kutisee, eikä suinkaan kuivuuttaan ja keuhkot haluavat päästä ulkoilemaan. Jo polttopuusylyksen ronttaaminen ulkoa sisälle tuntuu ylivoimaiselta tehtävältä, siinä hengästyy kun 50 km maratoonilla. Vaan eiköhän se tästä leväten olo parane. Kuumettakin on pikkasen ja vähän nousujohdanteiselta tuntuu, siis kuumeen osalta. Muuten aika ok olo, yllättävää kyllä.

Sarjassamme uudet ulottuvuudet:
Chilillä on uus lempparipaikka, ilmeisesti tietsikkapöydänaluskori on käynyt ahtaaksi. Nyt Chili oleilee nojatuolin ja sohvan "kulmassa" olevassa korissa. Ekalla kerralla kun Chili lähti sieltä perääni kohti takkahuonetta, niin keksi mennä nojatuolien takaa. Ihan hieno juttu, mutta toinen tuoleista oli niin liki kirjahyllyä, että Chili jäi mahastaan kiinni. Ei eteenpäin, ei taapäin, piti avittaa vetämällä tuolia kauemmas hyllystä. Jätin sen myös kauemmas.

Pistin muuten eilen illalla KePon nukkumaan takkahuoneeseen Aattelin, että olenpa sitten ite pirteempi kun h-hetki koittaa kun olen saanut nukkua rauhassa omassa punkassani, vaan ei se ihan niin lopulta mennyt. Sain kyllä nukkua autuaan unta länderit ympärilläni, mutta aamulla kun KePo lähti duuniin ja oisin saanut vielä jatkaa unia, niin Chili oli sitä mieltä, että sähän et kuule siellä enää makoile. Vähän aikaa Chili raapi ovea. Meni sitten kyllä nukkumaan pesäänsä, mutta mä olin jo ihan pirteä, joten rämmittiin koirien kanssa -24 asteen pakkaseen.

Chili uudessa lempimestassaan

Ei kommentteja: