tiistaina, helmikuuta 13, 2007

Tekninen tutkimus


Arvatkaa vaan pääsinkö eilen ihmisten ajoissa nukkumaan... no en. Tosin en valvonut ihan niin myöhään kun tavallisesti, olin ehkäs puolisen tuntia normaalia aikasemmin punkassa. Pitää varmaan olla tyytyväinen, ettei mennyt normaalia pitempään kuitenkaan.

Mulla on ollut meneillään tekninen tutkimus, jossa tutkitaan kuin paljon likapyykkiä mahtuu yhteen pyykkikoriin ja kuin taitavaa porukka on pakkaamaan likaset vaatteet pal pienempään tilaan kun puhtaat, jotka ei koskaan tunnu mahtuvan kaappeihin. Tästä vois varmaan tehdä vaikka väitöskirjan, että likanen pyykki on pal tiiviimpää kuin puhdas.

Tänään muistin viimein käynnistää pyykkikoneen tosin tungin sinne ensin pari 'sohvamattoa' ja sen jälkeen unohdin koko jutun. Tuntien päästä, kun laittelin koirien ruokia, huomasin, että hemmetti koneessa on virrat päällä, ai niin koneessa on pyykkit sisällä. Onneksi pyykkien väritys vielä tuntienkin jälkeen näytti edes suunnilleen samalta kuin ennen koneen käynnistämistä. Ripustin matot kuivamaan ja totesin, etten enää ehdi pestä uutta koneellista, ellen halua valvoa aamuyöhön, joten tutkimus likapyykin pakkautuvuudesta jatkuu...

Maltti alkaa olla huonossa kunnossa Ylösnouseminen alkaa olla tosi vaikeen näköstä ja liikkuminenkaan ei näytä erityisen juhlavalta. Tosi nopeesti kunto on huonontunut. Kyllähän tähän vähän osasi varautua kun nähtiin Maltin röntgenkuvat marraskuussa, mutta ihan näin nopeaa huononemista ei kyllä kuitenkaan ootettu. Mitään ei oikeestaan ole enää tehtävissä, kaikki konstit on jo kokeiltu, mutta kun lonkat on sököt, niin ne on sököt (E) ja nivelrikko on edennyt nyt vauhdilla. Lannerangassa on myös sillottumaa. Särkylääkettä oon antanut, ei vaan enää tunnu tehoavan, ja nivelaineita Maltti on syönyt jo iät ja ajat. Enää ei taida olla kuin yksi suunta

Ens viikonlopun Maltti saa kuitenkin rauhassa juhlia synttäreitä, ei tosin omiaan, mutta kuitenkin, ja ens viikolla jutellaan eläinlääkärin kanssa samalla kun käytetään Muru uusintaultrassa.

1 kommentti:

Minna kirjoitti...

Ihana lukea, että jolla kulla muullakin myös noiden pyykkien muistamisessa on työtä :) Siis tein ennätyksen unohtamisessa viime viikolla, laitoin illalla koneen päälle, kerran aattelin, että muista sitten laittaa pyykit kuivumaan...no tuli jotain muuta taas ja ne pyykit oli vielä seuraavana päivänä siellä koneessa. Oli siis pakko pestä ne uudestaan. Mutta tämä tosiaan ihan ennätys ja onneksi tapahtunut vain kerran :)