sunnuntaina, helmikuuta 11, 2007

Varattu viikonloppu


Huomaan olleeni laiska kirjottaja loppuviikosta, mihin lie aika mennyt, varmaan kaikkeen ylen hyödylliseen

Viikonloppu oli antoisa mutta rankka, olin kaks päivää Tunne koirasi -kurssilla assaroimassa ja siinä sivussa pääsi tietty nauttimaan kurssin tietoannista. Tosin tämän viikonlopun luennot pistää kasvattajan meikäläisessä miettimään, että pitäiskö sitä oikeastaan ollenkaan kasvattaa ja miten me ihmiset kuvitellaan olevamme parempia kasvattajia kuin luonto ja onko se luontokaan aina niin ylettömän viisas valinnoissaan, siis tässä kohti mietin vaan tuota vahinkopentuettani.

Toisaalta taas huomasin tekeväni monia asioita oikeaoppisesti, vaikka juur niitten asioitten osalta saankin usein kuulla olevani omituinen tai erikoinen tai kummallinen tai jotain. Siinä luentoja kuunnellessa ajattelin, että aiheesta pitäis oikeestaan kirjottaa artikkeli, eikä kai aiheesta luennoiminenkaan olis pahasta, mutta luulen, ettei siihen just nyt meikäläisen aika riitä... Pistän kuitenkin asiat mietintämyssyyn työstymään, uskoisin nimittäin kasvatuspuolellakin olevan hyväksi, jos toisinaan nostettaisiin uusia ajatuksia tuuleen, vaikka siinä sitten joutuukin altistamaan itsensä tuleen.

Pal muuta ei viikonloppuna ehtinytkään kun kursseilla. Lauantaina olin kotona vasta jälkeen kuuden, tänään vähän aikaisemmin, mutta sitten toisaalta tapasin yhden leonkerpeleestä haaveilevan perheen ja illalla vielä kävin keskimmäisen luona sumpilla. Kun lopulta ehdin rauhoittua kotiin, niin kello oli jo aika paljon. Onneks KePo on hoitanut koiria ja kotia ja erityisesti koiria, mutta sen lisäksi kämppä oli lämmin, lattiat oli pesty, tiskit tiskattu, Chilin pentuhuone kalustettu, Murun pentuhuonetta vähän alotettu... Taidankin ryhtyä kursseilemaan urakalla vaikka taitaa kyllä tulla halvemmaks palkata siivooja.

Chilin pentuhuoneen osalta keräilen kamat ja etsin tarpeelliset asiat esiin tällä viikolla, koska Chili muuttaa meille jo ens viikonloppuna. Tosi nopeesti aika on mennyt. Murun osalta koko totuus paljastuu vasta huomenna ultrassa ja kunnon taikauskosena ihmisenä en tietenkään kalusta pentuhuonetta ennen kuin olen ihan satavarma, että pentuja on tulossa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Peukut tanassa täällä!
Tsemppiä!
T:Helppä&mammuttivalas Jylhäkalliosta