keskiviikkona, helmikuuta 07, 2007

Ollako vai eikö olla


Eilen ehdin jo elätellä toiveita, että Muru olis edes vähän huonovointinen, mutta tänään ruokakuppi kyllä tyhjeni ihan entiseen malliin, reipasta tahtia... Tai siis en nyt tietenkään toivo, että Muru olis huonovointinen, mutta kun se olis niin selkee merkki tiineydestä. Parempi kuitenkin, että ruoka maistuu, saavat mahdolliset muruset ainakin riittävästi rakennusaineita, me vaan joudumme elämään epävarmuudessa edelleen. Ei siis auta kun odotella maanantaita, sittenhän sen kuulee kuin tässä käy.

Pakkanen jatkaa paukkumistaan. Tänään taas vesijärjestelmä nikotteli, mutta KePo sai sen elvytettyä toimintaan ennen kuin se edes kunnolla lakkasi toimimasta. Takka on nyt lämmitetty +300 asteeseen, mutta lattiat on edelleen kylmät. Täytyy ostaa lisää "folioverhoja", ne on mökilläkin tosi tehokkaat, vois laittaa aina yöksi ikkunoiden eteen kun meillä on tossa verannalla aika pal ikkunapinta-alaa ja kun veranta on samaa tilaa olohuoneen kanssa, eikä näillä pakkasilla voi välttyä vedon tunteelta. Oikeestaan verhoprojektilla taitaa ollakin jo kiire, JOS tuo Muru nyt niitä murusia pyöräyttäisi.

Ai niin kehuin maanantaina, ettei jäykkäkouristusrokotuksesta tullut käsi yhtään kipeäksi. Nuolasin ennen kun tipahti. Eilen illalla saunassa, ehkei olis pitänyt mennä saunaan ollenkaan, käsivarsi suuttui tosillaan: muuttui punaiseksi rokotuspaikan ympäriltä, turposi ja tuli tosi kosketusaraksi. Helpotti kyllä vähän kun suihkutin kylmällä vedellä. Illalla nukkumaan käydessä piti oikein hakea kädelle hyvä asento. Yöllä sitten heräsin siihen, että käsivartta tykytti. Käsi oli lämpimässä peittojen ja vällyjen alla, joten hain kädelle paikan peiton päältä ja jatkoin unia. Aamulla käsivarsi oli jääkylmä, mutta eipä enää ollut kipeäkään, kylmä tosiaan auttoi, kuten terveydenhoitaja sanoi.

Vaan nyt täytynee vielä käyttää koirapoppoo tuolla pakkasessa ja sitten siirtyä katselemaan yön uniohjelmistoa.

Ei kommentteja: