keskiviikkona, tammikuuta 10, 2007

Unta pollaan


Jonkun asteen stressi taitaa kuitenkin painaa päälle, ainakin nukkumiseen käytetystä ajasta päätellen. Eilen painelin nukkumaan illalla ysiltä ja hyvin nukutti aamuun asti. Tänään otin parin tunnin päiväkuolat kun tulin duunista, eikä järin pirteeltä tunnu nytkään. Vitamiineja oon kyllä lätkinyt naamariin, joten ei luulis olevan siitäkään kyse. Veriarvot on hyvät, ettei se raudanpuutettakaan oo.
Ehkä se on vaan univelkaa.

Eilen oli aikasen kova tuuli ja niinpä Viivi päätti, että ulos ei kannata mennä, ei ollenkaan. Viivi ei kertakaikkiaan suostunut vapaaehtoisesti lähtemään portailta. Yritettiin moneen kertaan ja monella eri tapaa saada neitiä iltapisulle, mutta ei, ei sitten millään. Väkisin voi tietty raahata ulos, mutta pissaa ei saa puristettua väkisin, enkä kyllä aio yrittääkään. Olin aikasen varma, että aamulla odottaa lätäkkö jossain päin kämppää, onneksi olin väärässä.

Tänä aamuna oli edelleen aika kova tuuli. Viivi lähti kyllä ulos ihan "normaalisti", mutta piti vähän patistella ennen kuin lopulta pissiminen sujui. Onneksi käsky on tullut joskus opetettua koko köörille, joten kun sitä tovin toistelee, niin yleensä homma hoituu huonommissakin olosuhteissa, mutta ei kyllä aina, kuten eilen taas tuli huomattua.

Ei kommentteja: