lauantaina, tammikuuta 27, 2007

Ahneella on pa***nen loppu


Eilen tuli todistettua vanhan sanonnan paikkansapitävyys, korkattiin nimittäin belgialaisen vävykokelaan tuoma pullo ja joku ehkä arvaakin mitä sitten tapahtui. Ei tosin kaikille; vanhimmainen joi kanssani vaan melonijuomaa, keskimmäinen ei juonut pal mitään paristakaan syystä, nuorimmainen ei ollut edes kotona, mutta "miesväki" eli KePo ja vävypoika innostuivat hyvästä juomasta. Hyvää se nimittäin oli, sen verran maistoin, oikein laatutavaraa. Niinpä tänä aamuna "taksina" suhasinkin minä ja keskimmäinen pääsi työvuoroonsa ajoissa. Täytynee lähettää terveiset Belgiaan, että seuraavan kerran kannattaa tuoda a) pienempi pullo, b) vähemmän stydiä kamaa, c) tulla itekin mukaan maistelemaan.

Olen muuten jo mielessäni sisustanut melkeen kaikki "ylimääräset" huonekalut pois pentujen tieltä. KePo ei yllätten ottanutkaan nojatuolien siirtoa erityisen raskaasti, vaan lupasi raahata järkäleet mökille. Myös kirjoituspöytä on jo löytänyt paikan, tosin ei sitä nyt vielä ole siirretty, odotellaan vielä vähän, Murun laskettuun aikaan kun on sentään puolitoista kuukautta. Takkahuone alkaa olla aika hyvässä järjestyksessä, enää parit nyssäkät kun saa jonnekin tungettua. Kyllä tää tästä.

Opiskeluun liittyviä hommia on kyllä pilvin pimein, alkaa tulla melkeen sellanen paniikkifiilinki. Tänään oon yrittänyt kuunnella luentoja läpi, kun olin viimeksi okko-kurssilta pois, ja sitten on ryhdyttävä urakoimaan korvaavia tehtäviä ja varsinaisia tehtäviä. Antlizt-kurssilta ei onneksi ole tehtävänä kuin 10 harjoitusta, mutta on niissäkin tekemistä, tai siis "harjotusuhrien" haaliminen lienee se työteliäin osa. Toivottavasti näihin mun opiskeluihini nyt kuitenkaan ei sovi tuo otsikon sanonta...

Tää on muuten tän blogin sadaskuudeskymmenes kirjoitelma. Uskomatonta! En alottaessani ikänään kuvitellut pystyväni kirjottamaan päiväkirjaa, mutta näköjään se onnistuu aika vähällä vaivalla. Stressiäkään tästä ei ole tullut, jos ei ole sanottavaa, niin jätän kirjoittamatta, toisena päivänä sitten on ehkä senkin edestä mitä kertoa.

Tuulensuoja toivottaa kaikille rentouttavaa lauantai-iltaa!

1 kommentti:

Adeina kirjoitti...

Sä oot kirjottanu paljon. Mulla on on vasta 139 kirjotusta ja niistäkin taitaa pari olla pelkkiä drafteja eli semmoisia jota en sit ookaan julkassu.