lauantaina, tammikuuta 06, 2007

Hieroja länderien ilona


Tämä päivä sujahtikin mukavasti hyvässä seurassa. Ystäväni nimittäin opiskelee koirahierojaksi, tarvitsee harjotusuhreja ja kävi siis hieromassa koiriamme. Hän on käynyt aiemminkin ja erityisen tyytyväinen olin Messarissa, jossa näki selvästi miten paljon paremmin Aasa liikkui hieronnan jälkeen kuin sitä ennen. Aasa liikkui ehkä paremmin kuin ikinä.

Viivi sai kunnian aloittaa hierotuksi tulemisen. Viiville vaikea paikka on käydä pitkälleen, mutta kun siitä selvitään, niin sen jälkeen Viivi jos kuka osaa nauttia hieronnasta. Kun hieronta loppui, Viivi jäi makuulleen pötköttelemään silmät ummessa, eikä sillä ollut aikomustakaan nousta ja lähteä. Lopulta piti oikein sanoa, että hei sun osuutes on ohi jo.

Seuraavaksi vuorossa oli Aasa. Aasa käy käskystä makuulle kyllä, mutta aina jos jossain on jokin vähän kipeämpi paikka, niin yrittää kammeta pystympään. "Pitelemiseksi" tosin riittää kun vähän rapsuttelee päästä. Aasa nousi kun sanottiin, että ole hyvä.

Kolmanneksi, ja viimeiseksi tällä kertaa, tuli Cello. Celloa ei ole aikaisemmin hierottu, mutta nyt ajattelimme, että astutus on voinut jumittaa paikkoja, eikä väärässä oltukaan, lantion seudulla oli aika pahakin jumi ja niskassa toinen. Cello oli ihan maailmattoman epäluuloinen, eikä aluksi suostunut käymään makuulle millään. Melkeen koko toinen puoli hierottiin siten, että Cello seisoi. Loppupuolella sitten alkoi näyttää, että rentous on sitä tasoa, että Cello haluaisi maate, joten laitoin Cellon pitkälleen. Toinen puoli hierottiinkin pitkällään ja jossain välissä Cello makasi ihan silmät kiinni ja rentona, mutta aivan lopussa, kun niskaan hierottiin, alkoi Cello taas valpastua kun vielä sattui nuorimmainen tulemaan yläkerrasta alas, niin pakko oli Cellon kammeta jaloilleen. Hieronta lopetettiin siis seisten.

Viivi olisi halunnut kernaasti uusinnan ja kävi vähän väliä kokeilemassa, josko olohuoneen ja takkahuoneen välinen verkko-ovi aukeaisi esim. tassulla vetämällä. Arska oli aika nihkeetä poikaa kun ei päässyt hierottavaksi, mutta kun Arska on viimeksi hierottu, niin nyt oli muitten vuoro. Toisaalta Arska ei ehkä ihan ymmärtänyt mitä menetti kun Arskaa on tähän asti hieronut vain Nina, mutta silti Arska tunki parhaansa mukaan itseään tyrkylle kun juotiin kahvia, olisi varmaan työntynyt syliin asti, ellei Aasa olisi ehtinyt ensin.

Välitän Aasan, Cellon ja erityisesti Viivin kiitokset Katjalle: kiitos ja tervetuloa uudestaan!

Ei kommentteja: