keskiviikkona, tammikuuta 03, 2007

Aikaeroväsymystä


Miten se ei tuo "luontainen vuorokausirytmi" ole ollenkaan sellainen kun työelämän edellyttämä. Sitten lomien ja pitempien pyhien jälkeen on ihan nuupahtanut olo ja unirytmi on ihan keturallaan. Pariin iltaan ei ole yhtään nukuttanut, vaikka punkan pohjalle on tullut mentyä vasta vähän ennen puoltayötä. Sitten muutaman tunnin unen jälkeen herää ihan pirteenä, vaan kun ei aamuyöstä oikein arvaa ryhtyä mitään puuhailemaan, niin kuukahtaa uudestaan uneen ja sitten ei jaksaiskaan nousta kun kello soi, ei sitten millään. Tiedän kyllä, että nyt on täysikuu, mutta kun se ei muulloinkaan meikäläiseen vaikuta, niin tuskin nytkään.

Muru kävi KePon kanssa eläinlääkärissä. Laitettiin passi matkustuskuntoon, otettiin proge ja papakin kaiken kukkuraksi. Huomenna kuullaan progetulokset, mutta papan perusteella olisin kaikesta joulun hässäkästä huolimatta havainnut juoksun "ajoissa" eli alussa. Tietty nyt viikonloppu tulee vähän huonosti seuraavaa progetestiä ajatellen... sitä kuitenkin haluaisi ajottaa lähtönsä just oikein, ei olla etuajassa ja vielä vähemmän olla myöhässä. Kai tässä pitää taas päästää fatalistipuolensa esiin: niin käy kuin on käydäkseen.

Täytyy taas kerran olla tyytyväinen työpaikkaansa näissä koira-asioissa: lomat, palkattomat vapaat, etätyöt, "vuorotyöt" sun muut järjestyvät taas ongelmitta, vaikkei aikatauluista ole tarkkaa tietoa olemassakaan. Tosin niin se on KePonkin työpaikan kanssa, eipä ole ongelmia ollut. Tietty jos työn laatu ja luonne olis toisenmoinen, niin eipä taitais asiat näin mutkattomasti järjestyä.

Kyllä mua taitaa vähän jännittää useempikin lähikuukausina tapahtuva asia... Murun (toivottavasti onnistuva) astutus, Chilin ultra, Murun (mahdollinen) ultra, Chilin (mahdollisten) pentujen syntymä, Murun (mahdollisten) pentujen syntymä. Eipä käy aika pitkäksi lähikuukausina, ei keltään meistä.

Ai niin: Onneksi olkoon Kipazin C, joka tänään täytti 3 vuotta!!!

Ei kommentteja: