torstaina, tammikuuta 11, 2007

Onko täällä ruuhkaa?Hahaa!! Onkos täällä paljon porukkaa? Ruuhkaa? Kuka siellä painelee F5:sta?

Päivä on ollut tosi pitkä, eikä työmotivaatiota oo yhtään ja keskittymiskyky on nollissa. Päässä vaan pyörii miljoonia asioita, jotka pitäis muistaa, tai pitäis ainakin yrittää muistaa. Osan oon kirjottanut ihan paperille kunhan vaan muistan tarkastaa sen paperin...

Tänään muuten sato lunta. Tai siis aamulla anivarhain kun KePo lähti liikenteeseen, niin sato vettä. Se kävi siitä mulle ihan vasiten sanomassa, vaikka mä vielä kuorsasin täyttä häkää. Sitten kun mä rämmin punkasta, niin sato räntää ja kun piti lähteä, niin sitä valkosta töhkää oli auton päällä ihan riittämiin. Se oli onneks sellasta märkää ja lähti irti. Ihmiset oli kyllä kadottaneet ajotaitonsa se valkosen töhnän myötä, kumma juttu.

Iltapäivällä kun lähdin kotia kohti, niin kaikki aamupäivällä satanut töhkä oli jäätynyt auton päälle. Yök. Kun ei lunta kerta tullut jouluksi, niin en mä siitä taida enää oikeestaan perustaa. Tulis jo kesä.

Ai niin, porukka ei taidakaan olla täällä sitä varten, että saisvat lukea mun säätiedotuksiani. No hyvä on. Muru kävi tänään progetestissä, taas kerran. Papakin otettiin ja se näytti "kypsää" tai jotain sinne päin, KePo niin tarkkaan muistanut. "Saatiin lupa" lähteä reissuun huomenna, joten ei kun lippuja varaamaan vähän sellaisissa 'mitenkähän tässä käy' -tunnelmissa. Ja kävi, kuten meille jo useemman kerran on käynyt: just ne meidän liput oli jäljellä. Nytkin yks ainoa koirallinen hytti mennen tullen, onneks ei tarvitakaan useempia.

Huomenna siis lähdetään ja tiistaiaamuna olis ainakin tarkotus rantautua takasin Suomeen. Kotiin jääville koirille on hoitajat, joten saavat viettää reissun ajan ihan omissa nurkissaan. Me otetaan osin astutuksen kantilta, osin loman kantilta ja ennen kaikkea ollaan irti arjesta. Kummasti KePon ja mun lomat on "koiralomia". 20-vuotishääpäivää vietettiin hakemalla Arosa Saksasta, 2005 vietettiin kesälomaa hakemalla Cello Saksasta ja nyt nautitaan talvilomasta lähtemällä astuttelemaan Murua. Vähän jännittää. Meille saa pitää peukkuja.

Tuulensuoja vaikenee muutamaksi päiväksi.

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Peukkuja pidetään! Muistakaa nauttia talvilomastanne :)

Hei ja kun olet haaveillut hepoista aikoinasi niin kun kevät tulee ja pennut lähtee "pesästään" niin tervetuloa vaan näitä meidän karvaisia kavereita katsomaan ja vaikka ihan selkään istuksimaan.

Mutta tärkeimmät asiat nyt ensin, hyvää matkaa!

Adeina kirjoitti...

*peukkuja astukseen* Pitäkää hauska matka ja toivottavasti Muru tulee siemenet itäen takas :D