sunnuntaina, tammikuuta 28, 2007

Luentoja kuunnellen


Pakkasia on pidellyt. Yritin viihtyä vähän ulkosalla koirien kanssa ja kameran. Lopputulos oli aika floppi, paristakin syystä.
a) valo ei riittänyt kameralle, tuli joko pimeitä tai sinisiä kuvia
b) ländereille tuli oitis vilu
Lopputuloksena Maltti ja Muru jäivät tekemään jarruremonttia KePon kanssa ja minä tulin ländereiden kanssa sisälle kuuntelemaan luentoja.

Puolen päivän jälkeen tuli iloinen tekstari ja kertoi, että Amanda oli pärjännyt Turun näytelmissä loistavasti CACIB ja VSP. Onnittelut!!! Turkuun olin alun alkaen ajatellut mennä minäkin, mutta kun oikeesti mun piti tänä viikonloppuna olla kurssilla, niin en sitten ilmottautunut Turkuun kun en vieläkään ole keksinyt mitään keinoa olla kahdessa paikassa yhtä aikaa, en sitten millään. Kurssi tosin siirrettiin, se oli jo viime viikonloppuna, joten olisinkin sitten voinut mennä Turkuun, mutta ehkä joskus tekee hyvää olla kotonakin.

Sain tänään maratonurakan valmiiksi: kahden päivän luennot on nyt kuunneltu ja muistiinpanot tehty. Tietyllä tavalla luentoja oli helppo kuunnalla kotona, kun sai pitää taukoa aina kun siltä tuntui. Mutta sitten toisaalta äänen laatu ei kaikissa kohdin ollut ihan paras mahdollinen, siis tulkin ääni oli pal hiljasempi kun luennoijan, enkä todellakaan voi kehua tolla ruotsinkielen taidollani, joten ääni piti säätää siten, että kuuli tulkin, joka tarkoitti, että luennoija huusi korvaan. Tai ehkä mun kuuloalueeni vaan on sellanen... ainakin se on ihan erilainen kun KePolla. Oli mikä oli, niin keskittymään joutui aika lailla. Mutta urakka ohi, seuraavaksi kaikki tehtävät.

Tässä sentään yksi kuva ulkoa: Muru ja Cello. Nyt vaan kaikki tarkkoina kuvaa syynäämään, että onko Muru tiine ja jos, niin montako murusta sieltä tulee. Ite en arvaile mitään, maha ei ole kasvanut, ruoka maistuu loistavasti, eikä oikein mistään voi päätellä mitään.

Ei kommentteja: