sunnuntaina, tammikuuta 07, 2007

Loppiaisen loppu


Sunnuntai-ilta jo, viikonloppu lopuillaan ja uus viikko aluillaan. Aika kuluu kyllä hurjaa vauhtia, vastahan tässä joulua odotettiin ja nyt jo tammikuu kaasuttaa kohti puoltaväliään. Jotenkin aika kyllä meni hitaammin "silloin ennen".

Oon yrittänyt tänään pakkailla kamoja Ruotsin reissua varten, mutta jotenkin on tahmasta tää pakkailu ja keksin aina miljoona muuta hommaa, jotka tarttis tehdä ensin. No nyt on lopulta ekat kamat kassissa, tosin ei kaikki, ei läheskään kaikki, mutta alotettu on, ehkä loppuunkin lopulta pääsee, ainakin ennen lähtöä, joka on... joskus.

Hemppa-marsulla on tänään synttärit. Neljä vuotta tuli täyteen. Juhlan kunniaksi siivottiin häkki, laitettiin paljon heinää ja uudet jyvätangot. Avattiin uus namupalapussikin ja vielä tänään on luvassa kurkkua ja "kuivamuonaa". Synttärisankari ite ei taida juhlistaan pal perustaa, tuolla se puuhailee Missin kanssa kuin aina muulloinkin.

Siirsin Astran sivutkin uuteen osotteseen, evakkoon mtv3:n päättyvästä kotisivupalvelusta, mutta jälleenohjaus tökkii tietty taas. No kaipa ne sivut jonain päivänä toimivat kuten pitääkin. Laitoin tosin jo (taas kerran) viestiä palveluntarjoajalle, että onko teillä siellä isompikin vika vai onko se vika mun sormissani. Väkisin ryhtyy miettimään domainin siirtoa toiselle palveluntarjoajalle, vaikka tähän asti en ole voinut palvelun laadusta valittaa, niin nyt tuntuu tökkivän ihan urakalla ja äkkiäkös siihen tökkimiseen kyllästyy.

Jos mä taas pakkaisin jonkun nyssäkän, vaikka Murun matkaeväät...

Ei kommentteja: