maanantaina, lokakuuta 02, 2006

Viivi ja kuppi


Maanantaiaamu, joka olisi voinut alkaa paremminkin. Selkä ihan jumissa, lääkkeet onneksi auttoivat, mutta niissä taas on sen verta ytyä, ettei mitään asiaa rattiin. Onneksi hätätapauksessa myös etätyö onnistuu.

Ihan unohtui kertoa, että ostettiin eilen näyttelystä Viiville sellainen kuppiteline kuppeineen. Cello testasi kupin korkeutta näyttelypaikalla napostelemalla nameja kupista. Vähän silti jännättiin, että onko kuppi liian korkea Viiville. Ei ollut. Mutta Viivin mielestä kuppi oli kyllä muuten enemmän kuin epäillyttävä hökötys.

Eka ruokailu eilen illalla sujui sillä konstin, että syötin Viiviä kädestä, jota yritin pitää niin liki kupin pohjaa kuin mahdollista. Tänään päästiin jo siihen vaiheeseen, että riitti kun annoin ekan palan kädestä ja sitten pitelin kupista kiinni, se kun pääsee vähän heilumaan syödessä ja siis kilahtelee pikkasen. Uskoisin, että huomenna ruokailu sujuu jo ongelmitta ja avustamatta, mutta varma ei tietenkään koskaan voi olla. Nyt on sitten Viivin osalta tehty mitä voidaan: vaihdettu ruoka ja ostettu jalallinen kuppi. Tai no tilasin kyllä vielä jotain yrttijuttua, jonka pitäisi lisätä vastustuskykyä ja ajattelin kantaa ulkoa juomakupin, sen lintualtaan näköisen jalallisen, talveksi sisälle, siitä Viivi tykkää nimittäin juoda. Kaikkea on yritettävä, näin se vaan on.

Tässä Viivi ja vesikulho

Koko päivän arvoin, että ketä ilmoittaa Messarin näyttelyyn. Muru nyt ilman muuta, mutta entäs Cello... Lopulta joskus illansuussa surffasin ilmoittamaan koiria näytelmään. Töpeksin ensin koko jutun kun en muistanut Cellon sertejä ja päätin kurkata ne äkkiä kotisivuiltani, paitsi että tein jotain sellasta, että sain kotisivut siihen ilmolomakkeen päälle... En saanut peruutettua millään ja kun yritin sulkea kotisivua, niin kone kysyi haluanko sulkea kaikki välilehdet, paitsi, etten nähnyt kuin sen yhden "välilehden". Lopulta katsoin parhaaksi vaan sulkea selaimen ja alottaa alusta. Ja kun lopetin, huomasin sujuvasti ilmoittaneeni Messariin kolme koiraa...

Ei kommentteja: