tiistaina, lokakuuta 03, 2006

Syksy tulee


Tiistai, eikä vieläkään asiaa töihin. Yritin aamulla olla ottamatta lääkettä, muttei siitä mitään tullut, oli pakko luovuttaa ja napata lääkitystä. Selkä on jo tosin pal parempi, joten huomenna aion yrittää ihan työpaikalle asti.

Olen yrittänyt tauottaa päivää sopivasti eli töitä noin tunti, sitten joko pitkälleen 10 minuutiksi tai ulos köpöttelemään. Yksi reissu postille, toisella kertaa otin vähän koirista kuviakin kun aurinko kurkki pilvien takaa.Nyt huomaa, että on jo syksy. Nurmikko on märkä, vaikkei tänään olekaan satanut, ja puissa ovet lehdet alkaneet kellastua, osa jo putoillakin. Omenapuussa roikkui vielä sitkeästi pari niistä omenista, joihin en yltänyt. Kohta varmaan riittää haravoitavaa vai pitäisikö tehdä kuten monena vuonna on tehty: ajaa ruohonleikkurilla lehdet silpuksi ja jättää maatumaan maahan sitä lannoittaen.

Länderit eivät enää viihdy kovin hyvin ulkosalla. Tai kyllä niin kauan kun puuhaillaan jotain, mutta het kun lakkaa tapahtumasta, niin kiipeilevät seisomaan kuivemmille paikoille. Aasakin seisoskeli tänään kannonnokassa kun ei jaksanut enää juosta nuorempien mukana.Vaan nyt se on sitten jo tauon paikka tähän koneella istumiseen. Jos vaikka lähtis ulos vielä ennen kun tulee ihan pimeetä. Selkä rajottaa lenkkeilyn kyllä tähän kotitontille, mutta voidaanhan me könytä (tai jos nyt puhuisin vaan omasta puolestani, ei taida meillä koirista könytä kun korkeentaan Maltti) tuo pieni "metsälenkki".

Ei kommentteja: