tiistaina, lokakuuta 24, 2006

Onnittelut 7-vuotiaille!


KePo on saanut pyykkikoneen paikoilleen takkahuoneeseen, joten tänään oli tarkotus siivota huone taas oleskelukuntoon, vaan kuinka kävikään... Sain jotain tavaroita paikoilleen ja sitten iski laiskuus ja loput jäi. Heikkona tekosyynä sanoisin, että sen takia kun en saanut vielä(kään) puhtaita vaatteita kaappeihin, makkarissa kun on edelleen toipilaskalustus, eikä vaatekaappien ovia saa auki. Ehkä mä suosiolla siirrän projektin perjantaille, silloin nimittäin kyllä laitetaan makkari taas "oikeaan" kuosiin.

Arska voi jo ihan upeesti. Ruoka maittaa, paino nousee, maha toimii ja jalat kantaa. Taaperrettiin taas hankalampi reitti: Lepikontien päästä Turuntielle ja Turuntien vartta Lepikontien toiseen päähän ja Lepikontietä kotiin. Tällä kertaa liikenne oli lähinnä Turkuun päin, joten saatiin kulkea aika rauhassa piennarta pitkin. Arska haukkaili ruohoja ja riekui pientareella. Oli sitten kyllä aika väsy kun päästiin takasin kotiin.

Ilta(yö)ulkoilu jäi koirilta pihalla käymiseen ja niiltäkin osin piti oikein käskemällä käskeä ja katsoa, että jokainen kävi asioillaan, useampikin nimittäin yritti kääntyä takasin jo portailta, ulkona kun satoi ja lähinnä kaatamalla. Arskan vein kuitenkin säästä huolimatta ja Arskan mielipiteitä huomioimatta pienelle lenkille. Pimeydestä, kaatosateesta ja tuulesta huolimatta kaksi naista oli kävelyllä ja ilman koiria vielä. Se olikin sitten Arskan mielestä älyttömän epäillyttävää, eihän meitä vastaan normaalistikaan tule ketään, saati sitten moisella kissojen ilmalla, joten naisille piti vähän haukkuakin.

Vaikka kävin lenkin jälkeen saunassa, luin vähän aikaa lehtiä jne. niin punkkaan kömpi yksi edelleen märältä koiralta haiseva pörröpää, nimittäin Arska, 7 vuotta.

Tätäkin kautta vielä onnittelut koko A-pentueelleni, Artulle, Ronille, Romille, Viirulle, Attilalle ja tietty omalle "pikku" Arskallemme!!! Seitsemän vuotta tuli täyteen, ihan uskomatonta. Toivon teille kaikille vielä monia onnellisia ja terveitä vuosia!

Ei kommentteja: