maanantaina, lokakuuta 23, 2006

Vesisadetta ja uupunutta sakkia


Tänään on satanut, jos mahdollista, vielä enemmän kun eilen. Askarreltiin kuitenkin tovi ulkona Arskan kanssa, kerättiin mm. risat kukkaruukut roskikseen yms. pientä. Kamalan kauaa ei ulkona oltu, mutta märkiä oltiin molemmat kun tultiin takaisin sisälle. Muita ländereitä en ulos saanutkaan, pyörivät ovella kunnes luovutin, KePo ne kuitenkin oli ulkona käyttänyt ennen kuin lähti iltavuoroon, joten taistelen ulkoilusta sitten myöhemmin, ennen kuin mennään nukkumaan.

Arska oli ekaa kertaa sitten tapaturmansa ulkona ilman talutinta, irti. Vähän hirvitti kun pelkäsin, että jos Arska saa jonkun megahepulin silkasta elämisen ilosta ja irti olemisen riemusta ja juoksee päättömästi pitkin pihaa, mutta ilmeisesti reilu vesisade rajotti Arskankin intoa ja herra tapsutteli mukanani paikasta toiseen ja välillä jo ovelle sen näköisenä, että sisälle kiitos.

Päivällä soitin YES:n ja kerroin ELL:lle hyvät uutiset: Arska on melkeen ennallaan, toinen takajalka vaan vähän temppuilee enää. ELL oli tyytyväinen toipumiseen, mutta käski seurata takajalkaa ja jos se vielä loppuviikosta vaivaa, niin sitten soittaa uudelleen, niin päästään ens viikon tiistaina saamaan fysioterapeutilta opastusta miten kuntouttaa kinttu ennalleen. Toivottavasti ei tarvitse aikaa tilata, vaan voidaan jättää se jollekin enemmän sitä tarvitsevalle, mutta tuntuu ihanalta kun tietää, että ellei jalka perjantaina pelitä kuten pitää, niin apu on puhelinsoiton päässä.

Koirat on olleet koko illan uskomattoman väsyneitä joka iikka. KePo on varmaan pitänyt lauman koko päivän liikenteessä ennen kuin on lähtenyt duuniin, ei tätä uupuneiden porukkaa mikään muu selitä. Vaan saanpa kattoa illan leffan rauhassa

Ja sitten vielä päivän Arska:

Tuulensuoja toivottaa hyvää yötä!

Ei kommentteja: