lauantaina, lokakuuta 14, 2006

Trimmauspöytä, viimeinkin


Piti eilen kirjoittamani, aihekin oli valmiina, mutta uupumus iski ja juttu jäi sikseen. Vaan onpahan aihe valmiina jollekin sopivalle päivälle

Vuosia olen miettinyt trimmauspöydän ostamista, mutta kun se mokoma on niin armottoman kallis, joten kun käyttö on niin vähäistä, niin trimmauspöydän virkaa on toimittanut iso tynnyri, jossa levy päällä. Ulkonahan se on, joten talvella sitä ei käytetä, ei harjoitteluun eikä muuhunkaan.

Tänään sitten investoitiin, mutta ei kyllä sellaiseen trimmauspöytään kun voisi kuvitella, vaan KePo kävi Biltemassa ja osti meille tällaisen:


Kuva linkattu törkeesti suoraan Bilteman sivuilta, mutta kun tää on vähän kun mainos, niin ehkei se haittaa ja ehkä mä vaikkas huomenna saan otettua kuvan pöydästä länderin kanssa, niin voin korvata tämän sillä...

Hintaa pöydällä kokonaiset 29.90. Pöydän korkeus on säädettävissä ja siinä on hieno kumimatto tassujen alle, koloja saksia, kampoja yms. varten ja kokokin on sopiva länderille. Painoa pöytä kestää niin pal, että sen puoleen voisin tunkea vaikka Murun pöydälle seisomaan. Tukevaltakin tuntuu. Nyt voidaan näyttelyitä varten harjoitella pöytää talvellakin ja toisaalta voin huoltaa ländereiden turkit pöydällä.

Testattiin pöytää oitis kaikkien länderien voimin. Aasa ei tykännyt, Cello arasteli aluksi, mutta tokeni sukkelaan, Arska ei ollenkaan käsittänyt, että kyse oli pöydästä ja yritti kävellä reunan yli, Viivi otti ihan lungisti ja vanhimmaisen Astra seisoi kuin vanha konkari, heilutti jopa häntää koko ajan. Hyvä aloitus siis. Ja kun nostin Viivin, joka testasi pöytää vikana, pois pöydältä, niin Cello ja Astra jonottivat jo uudelle kierrokselle. Miten niin näkee, ketkä ovat tänä kesänä näyttelykehiä kolunneet.

Tänään alkoi sitten OKKO-koulutus (on suunnilleen yhtä kuin ongelmakoirakouluttajakoulutus). Päivä on ollut todella antoisa monestakin syystä, eikä vanhojen tuttujen tapaaminen suinkaan ole syistä pienin. Jaksan myös joka kerta vaikuttua Anders Hallgrenin kyvyistä luennoida, pitää porukka hereillä ja pistää ihmisten aivot toimimaan. Aina hänen luennoiltaan ja koulutuksistaan on myös herunut minulle uutta tietoa ja nimenomaan hyödyllistä uutta tietoa ja ihania uusia oivalluksia. Tämä päivä oli todella palkitseva ajatellen tulevia pentueita, ehkä päivän anti sen takia niin hyvin upposi aivoihini ihan viimeiseen minuuttiin asti. Lisäksi monet mielipiteeni saivat vahvistuksen, moni koirieni outo käytös selityksen ja kyllä tein muutaman sellaisenkin päätelmän, joiden esittäminen ääneen voi vielä herättää keskustelua. Mutta antaa ajatusten nyt muhia kaikessa rauhassa ja huomenna, kuten teletapit sanovat, uudestaan.

Nyt lähden suomaan aivoille ansaitun lepotauon. Tuulensuoja toivottaa mitä parhainta lauantai-illan jatkoa kaikille.

Ei kommentteja: