sunnuntaina, lokakuuta 08, 2006

Remonttia taas kerran


Koska ylimääräinen kaappi on aika iso ja vaikea väliaikasijoittaa, ainakaan muutamaa tuntia kauemmaksi aikaa, niin tänään sitten revittiin vanha kaappi ulos takkahuoneesta. Vanhan kaapin taus sai melkein nostalgisiin fiiliksiin: seinä oli iloisen oranssi. Sellainen oli koko takkahuone silloin kun tänne muutettiin, iloisen oranssi ja kirkkaan vihreät kaapit, keittiöhän se silloin oli ja monta vuotta sen jälkeenkin.

Koirien mielestä remontti on älyttömän mielenkiintoista puuhaa, tosin kovin paljoa apua niistä ei remontin teossa ole. Lähinnä ne harjoittavat roskien kuskaamista paikasta toiseen, kaiken epämääräisen maistelua, jaloissa pyörimistä, nenänsä työntämistä joka paikkaan, niihinkin paikkoihin, jotka eivät ole kovin turvallisia jne.

Valmiiksi asti ei projekti tänään tullut, mutta kaappi kököttää nyt just siellä kun pitääkin. Seuraavaksi sitten pöytälevy, uus lavuaari paikoilleen... Ohhoijaa. Jatketaan taas jonain päivänä ja ehkä jouluun mennessä takkahuone on kondiksessa.

Tänään sattui sitten se ihme, etteivät koirat syöneet kaikkea ruokaansa. Yleensä ne kiertelevät vielä tarkastamassa toinen toistensakin kupit. Laitoinkohan liikaa ruokaa?

Ei kommentteja: