torstaina, lokakuuta 19, 2006

Liikuntaa, hajuja ja aktivointia


Arska on tänään ollut varsin hyvässä kunnossa. Vasen takajalka nyt on mikä on, tunto siinä on jotenkin "vajavainen" edelleen, mutta muuten nyt näyttää tosi hyvältä. Arska kulki jo portaatkin alas, tähän asti olen aina kantanut alas, vaikka ylös Arska on tullut omin voimin.

Liikuntaa on harrastettu taas Lepikontietä ees taas kulkien ja muutaman kerran on talokin kierretty. Tänään Arska jo jouti ulkona haistelemaan ihan kunnolla paikkoja ja merkkailemaankin. Miten monta kertaa tuo joka nurkan merkkailu onkaan raivostuttanut, mutta tänään se tuntui suorastaan hyvältä.

Tehtiin parit aktivointijutut Arskan kanssa. Alotin helposta, sellasesta, jota on harjoteltu aikasemminkin eli etutassun heiluttamisesta. Hienosti meni hetken pohtimisen jälkeen. Ensin Arska tosin yritti tarjota hymyä, sitäkin kun on joskus makupalojen kanssa harjoiteltu. Mutta kun ei hymyllä mitään irronnut, niin nosti vasemman etujalkansa komeasti ylös, ihan korkeelle.

Toinen mitä tehtiin, niin otettiin vähän käännöstä oikealle, vasemmallehan Arska taipuillee vähän omia aikojaankin. Ihan varovasti vaan tehtiin, rauhallisestihan Arskan pitää ottaa. Nyt Arska nukkuu autuaan unta sohvalla, mutta eiköhän tuo kohta herää kun alan kalistella ruokakuppeja.

Muu lauma oli illan ulkona KePon kanssa. Keräilivät "kesäjuttuja" (kukkaruukkuja, koristekanoja, sammakoita yms.) talveksi turvaan kellariin. Nyt siis muutkin kuorsaavat pitkin sohvia ja Cello tuossa jaloissani. Mutta uskon, että liikettä syntyy kun aloitan ruokatarjoilun.

Ei kommentteja: