keskiviikkona, lokakuuta 04, 2006

Tervetuloa... ai minne?


Tässä päivänä eräänä sain spostia: "Olet lämpimästi tervetullut...". Tervetullut?? Tervetullut??
Tervetullut MINNE??
No se toki selvisi viestiä lukiessa ja juu, olin ihan ite ilmottautunut, olin vaan jo autuaasti unohtanut koko jutun

Tänään sitten ajelin vesisateessa kohti Kiloa ja vietin illan kunnellen luentoa aiheesta Koirien pelko. Cello olisi ihan väkisin halunnut mukaan, vaikkei se normaalisti menemisistäni ja tulemisistani ole niin ylettömän kiinnostunut, että joikuisi veskin oven takana. Jotenkin Cello kai tiesi, että koira-asiossa olen liikkeelle lähdössä, mutta luennolle ei koiria otettu mukaan, eikä Cello nyt missään tapauksessa olisi edes ollut aiheeseen sopiva "uhrikaan".

Mitään maatamullistavaa uutta ahaa-elämystä en kokenut, pariin asiaan sain lisävalaistusta, mutta asiat olivat tuttuja, jopa siedätykseen käytettävä metodi, mutta tulipa aikoinaan aloitettu Rakkaiden Haukkujen koulutusohjaajakurssi, joten ihmekö tuo. Harmi, että jouduin sitten kurssin sairauden takia keskeyttämään. No hyvä luento joka tapauksessa, uskallan suositella.

Hempan antibioottikuuri lähenee loppuaan. Herra on pirteä kun peipponen ja popsii antibioottinsa suurella innolla. Luulen, että Hemppa saattaa olla jopa vähän pettynyt kun kuuri loppuu.

Viivi ei muuten enää vierasta uutta kuppiaan

ja meikäläinenkin pääsi tänään jo duuniin.
Näillä eväin Tuulensuoja toivottaa kaikille hyvää yötä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, että Hemppa voi jo paremmin!

T: Sari, the marsufani & Peetu (joka on myös marsufani, vähän eri mielessä vain: Peetu pitää selvästi marsua mehevänä snackina... :-)