perjantaina, lokakuuta 27, 2006

Myrskyvaroitus


Säätiedotuksissa oli varoiteltu moneen otteeseen syysmyrskystä. Jossain välissä tuli jo sellainen olo, että eipä taida myrskyä tullakaan, vähän tavallista tuulisempi ilta vaan ja vielä näin kun Tuulensuojassa asutaan, niin mahtaako myrskyä huomatakaan, tila kun on ihan oikeesti nimensä veroinen.

Lopulta tuuli kyllä yltyi sellaisiin mittoihin, ettei sitä voinut olla huomaamatta. Kuuntelimme huminaa, jytinää ja vonkunaa. Jossain välissä iltaa kuului ihan kamala tömähdys. Vähän aikaa mietimme, että pitäisikö mennä ulos katsomaan, pitäisikö siirtää autot johonkin turvallisempaan paikkaan vai mitä ihmettä oikein pitäisi tehdä.

Lopulta KePo meni ulos katsomaan, että mistä älytön mäjähtys oli lähtenyt. Oliko pihalla puu poikki, tököttikö joku levy tms. auton kyljessä vai mitä ihmettä tapahtui. Kuulemma ulkona ei näkynyt mitään, yksi iso levy oli kaatunut, mutta siitä ei kuulemma moista paukahdusta voinut tulla. Ehkä aamu tuo vastauksen.

Koirat eivät ole pelänneet tuulta tai myräkkää, mutta kuuntelevat kyllä tavallista tarkkaavaisemmin kaikkea ulkoa kuuluvaa melua. Aluksi vähän reagoivatkin siihen kipittämällä ovelle odottamaan, että kuka on tulossa. Kun sitten ketään ei kuitenkaan tullut, niin lopulta nostelivat enää vain päitään aika ajoin.

Saa nähdä miltä maailma mahdollisesti huomenna näyttää...

Ei kommentteja: