lauantaina, syyskuuta 30, 2006

Murun muruset


Aamulla ajoissa jalkeille tarkoituksena ajella Hyvinkäälle Murun pentujen pentutapaamiseen, joka järjestettiin Hyvinkään pentunäyttelyn yhteydessä. Lähtö jotenkin oudosti venyi, sitä ei kai osannut ottaa asiaa niin vakavasti kun ei omaa koiraa ollut kehään menossa, joten lopulta oltiin Hyvinkäällä juur vähän ennen kehän alkua. Ennen kuitenkin ja sehän on pääasia

Paikalla oli neljä Murun kahdeksasta pennusta. Ikäähän pennuilla on nyt 7 kuukautta, joten kasvuvaiheessa ollaan ja sen kyllä huomasi, mutta ihan olivat lupaavan näköisiä nämä neljä "naperoa". Luustoakin vaikutti olevan riittämiin ja maskit paremmat kuin emollaan, joten mikäs sen mukavampaa.

Muru oli mukanamme ja tunnisti omansa, sitä ei voinut olla huomaamatta, se kun reagoi aivan eri tavoin omiinsa kuin muihin leopentuihin, joita oli paikalla kiitettävästi eli kaikkiaan 20 leopentua oli ilmoitettu kisaan. Yritin ottaa vähän kuviakin, mutta tulos ei ollut kehuttava, halliolosuhteissa valotus ei oikein onnistunut ja lisäksi tuomarinpöytä oli aika kaukana kehän reunoilta, joten enemmän kuvissa on maisemaa kuin koiria. Eikä siinä vielä kaikki: kameran akut alkoivat tuota pikaa piiputtaa, vaikka olin ne varta vasten ladannut, niinpä kotimatkalla poikettiin ostamassa uusia akkuja huomista varten.

Tässä kuvassa Namupalan Hot Gossip, Namupalan Hot Chili, Namupalan Hot Love, Namupalan Hot Dog ja emonsa Namupalan Tulisuudelma eli Muru.

Terveisiä kaikille Murun pennuille, niillekin, jotka eivät päässeet paikalle, ja saa niitä kuvia naperoista pistää tulemaan tännekin päin, tarkoitus kun on avata Murun lapsosille oma kuvagalleriansa. Toivottavasti tapaamisiin taas jossain.

Illalla siistin vähän Celloa huomista länderien päänäyttelyä varten: lähinnä siis leikkasin kynnet, Cellon turkki kun on ihan maailmattoman helppohoitoinen, siinä ei nypittävää juur ole, päästä toisinaan muutama karva ja rintamuksesta, mutta siinä kaikki. Samalla sitten leikkasin muittenkin ländereiden kynnet, kun siihen tulivat norkoilemaan namipalan toivossa. Celloa lukuun ottamatta kellään ei tosin pal leikattavaa ollut, Arskalla yhdessä varpaassa, Aasalla kahdessa, Viivillä ei ollenkaan, ne kun ovat vast'ikään käyneet eläinlääkärissä ja siellä aina leikataan samalla kynnetkin kun esim. putsataan hammaskivet. Pedikyyrin jälkeinen nami tuli tienattua ehkä liiankin helposti.

Ei kommentteja: