tiistaina, syyskuuta 19, 2006

Huomista odotellen


Tää päivä on mennyt hissuksiin kotisivuja laitellen, palauttelin sinne Aasa-tarinat, jos seuraavaksi sitten vaikka jotain ihan asiapitoistakin... Koirat on purkaneet puukuormaa autosta KePon apuna, joten niillä riitti askaretta kunnes halusivat sisälle lämpimään lepäilemään ja iltaruokaa odottamaan.

Oli kyllä tarkotus käydä ostamassa koirille seuraavan kuukauden safkat yms. pientä, mutta aikataulu mätti, joten homma jää torstaille. Juu ja koirat eivät jää ilman ruokaa, entisiä on vielä useemmaksi päiväksi.

Huomista tässä odotellaan, Viivin eläinlääkärireissua ja mitä se tuo tullessaan. Päässä pyörii mahdollinen korvaleikkaus ja miten Viivi sellaisesta selviää, jos siihen joudutaan ja kuuleeko Viivi sen jälkeen korvallaan edes kutakuinkin normaalisti. Sitäkin olen miettinyt, että miten järjestän Viivin hoidon, jos leikataan, eihän sitä silloin voi yksin jättää ja torstaina en oikeastaan vois olla pois töistäkään. Vanhimmaisen sairasloma loppuu huomiseen ja KePollakin on aamuvuoro. No ei auta, täytyy vaan pistää asiat järjestymään.

Nyt Aasalle iltalääke, Viiville homeopaattiset valmistamaan huomiseen ja sitten unten maille. Pitäkää peukkuja pienelle ja sisukkaalle Viiville.

Ei kommentteja: