tiistaina, syyskuuta 05, 2006

Pipariukko karkuteillä


Tänään tuli Cellon DNA-määrityslausunto postiin ja KePo käväisi sen hakemassa. Avasin kuoren ja luin paperin. Cellosta oli tehty Cello v.d. Cookie-Boy. Nauroin melkein ääneen kun en voinut välttyä ajatukselta, että muutkin kuin tyttäreni pitävät Celloa ihan pipariukon näköisenä. Meinaan näytteenottajahan Cellon nimen papereihin kirjasi, että josko hän ajatteli, että ihan CookieBoyhan tuo. No ei se mitään, spostia menemään ja sain asian selväksikin jo samoin tein. Uusi paperi tulee postin mukana aikanaan. Finnzymes ansaitsee täydet 10 pistettä asian hoitamisesta.

Juur kun olin saanut sumpin kaadettua kuppiin kaahaa Arska paikalle ja jää oven suuhun seisomaan sen näköisenä, että kaikki ei nyt ole ihan kuin pitäisi, että nyt vaaditaan jotain toimenpiteitä. En jää miettimään. Jos Arska näyttää tuollaiselta, niin toimintaa ei ole syytä lykätä. Nopea tarkastus ja kas Cello puuttuu. Ei näy olohuoneessa, ei näy takkahuoneessa keittiöstä nyt puhumattakaan. Menen portaille ja taputan käsiä, se kun on "tulkaa sisään" -merkki. Vaan ei näy Celloa, joten kengät jalkaan ja menoksi, herra on nimittäin parina päivän seikkaillut portin alta Lepikontielle, liekö jossain narttu juoksussa vai mikä niin vetää pihasta poispäin kun tähän asti Cellolla ei ole ollut mitään yritystäkään pihan rajojen ulkopuolelle luvatta.

Siellähän jätkä taas painelee kuono maassa tien viertä menemään. Lisään vauhtia, että varmasti ehdin tien puolelle ennen kuin Cello huomaa myrskyn saapumisen.

Ehdinkin loistavasti, loppukööri jää pihan puolelle odottamaan... voisin sanoa, että näyttävät hieman vahingoniloisilta... Otan mahdollisimman uhkaavan asennon ja karjaisen matalalta ja kovaa. Cello pelästyy ensin, säntää sitten hirmuisesti hymyillen, matalana ja hurjaa vauhtia pihan puolelle. Loppupäivän saa ovi olla kiinni ja taidetaanpa laittaa jotain tilapäisesti portin alaosaan, eiköhän se tuokin vaihe ohi mene niin kuin muiltakin on mennyt.

Palkkaan Arskan ja kiittelen hienosti tehdystä työstä. Arska on tullut oitis hakemaan apua kun Cello on mennyt portin väärälle puolelle, muuten Cello olisi ehtinyt jo pal kauemmas. On Arska vaan uskomaton ukko, uupuvasta näkökyvystään huolimatta. Ihan mieletön.

Ei kommentteja: