sunnuntaina, syyskuuta 03, 2006

Nääntymys...


Viikonloppu alkaa olla pulkassa ja olo on vähintäänkin nääntynyt. Eilen oli herätys ennen seitsemää, taas kerran, kotiin sentään pääsin poikkeuksellisesti vähän aikasemmin elikkäs kaarsin pihatielle jo siinä vähän jälkeen kuuden.

Eilinen antini koirille oli olematon: kotiin tullessa ryntäsi lauma ländereitä vastaan. Avasin auton oven ja päästin lauman pakuun. Koko kööri riekkui ohjaamossa kun minä puolestani yritin sommata kaaraa onnistuneesti portista pihan puolelle ja parkkiin. No ihan ei paku siihen päätynyt mihin ajattelin, Aasa kun talloi polkimilla, mutta suunnilleen kumminkin, siis riittävästi.

Sitten sukkelasti suihkuun, edustusvaatteet niskaan, pakkelit naamaan ja baanalle: hääjuhliin nimittäin.

Tänään kello soi taas vähän ennen seitsemää, yllättävää.... Kotiin päästiin poikkeuksellisesti vasta jälkeen kuuden, tasapainotti kai eilistä. Koirille ei meikäläisestä ole tänään ollut mitään iloa, mutta kuulemma olivat KePon kanssa kaivaneet pihaa, joten uskon, että hauskaa ja antoisaa on ollut.

Taidan surffata saunaan, ottaa löylyt ja höyryt, vetää vähän henkeä ja painua punkkaan. Epäilen silti, etten huomenna duunissa ole ihan pirteimmilläni.

Ei kommentteja: