maanantaina, syyskuuta 18, 2006

Leonkerpele eläinlääkärissä


Sunnuntaina illalla jouduin nappaamaan yskänlääkettä kun ei muuten nukkumisesta tullut mitään ja tää aamu alko tahmien. Flunssanen olo taas vaivaa. Jotenkin, vaikken suin surminkaan tuota meillä riehuvaa flunsaa halua, alkaa tää puolikuntoisuuskin vähitellen ärsyttää. Entä jos sitten kuitenkin sairastais kunnolla, niin pääsiskö tästä nopeemmin eroon. No vanhimmainen on kyllä potenut, ja KUNNOLLA, viikon ja melkeen viikko KUNNOLLA potemiseen meni KePollakin... että tiedä sitten nopeudesta.

Duunista kotiin ja melkein saman tein takasin liikenteeseen, tänään nimittäin oli Murun vuoro vierailla eläinlääkärissä. Ei minkään sairauden takia sentään, pelkästään luovuttamassa pieni putkilo verta rabies vasta-ainetestiä varten. Tulokset tulevat sitten aikanaan ja voimme ehkä valmistautua maailman valloitukseen... Tai no ehkei ne tavoitteet sentään ihan niin korkealla ole

Kyllä leonkerpele vaan on helppo käsiteltävä: siinä Muru istua tönötti kaikessa rauhassa kun näyte otettiin, ei mitään yritystäkään tempoa mihinkään suuntaan. Tosin kun ELL halusi Murun pöydälle istumaan, niin se oli pieni projekti, Muru kun ei halunnut käyttää pöydälle vieviä portaita. Vaan nostamalla se nousee leonkerpelekin, halusi tai ei.

Mutta nyt illan leffan pariin... luulisin...

Ei kommentteja: