tiistaina, maaliskuuta 02, 2010

Peruutuksia kalenteriin

Viikon kalenteri näytti tosi täydeltä kun sitä sunnuntai-iltana vilkasin, perjantai olis oikeasti ollut ensimmäinen "vapaailta", vaan lopulta päätin toisin. Tämän illan menot jätin suosiolla väliin ihan viikon flunssan ja tälle viikolle jatkuneen väsymyksen takia; ei auta punttiksella rehkiä, jollei ole kondiksessa, näin se vaan on.

Huomisen Gretan kurssikerran taidan myös skipata, oltais nimittäin ulkona, ei vaan huvita mennä seisoksimaan ja oottelemaan omaa vuoroaan tuuleen ja tuiskuun kun ei Gretan ongelmatkaan ulkona ole, vaan sisätiloissa. Loppujen lopuksi siis taitaa ainoat varatut illat olla maanantai ja torstai, maanantai meni kurssilla, torstai menee kampaajalla.

Tänään käytiin Nlassa hamstraamassa ruokaa... kaikki neljä litraa maitoa, pari leipää ja noin suunnilleen loppuviikon ruuat, siis normiostokset, ei me oikeesti mitään hamstrattu. Ländereille kävin hakemassa ruokasäkin, se nyt ehkä oli lievästi ennakoitu, ihan varmuuden vuoksi, normisti oisin säkin hakenu vasta perjantaina. Niin ja auto tuli tankattua, vaan tankata se ois pitänyt joka tapauksessa.

Viiville ostin taas kerran ruokaa kokeiluun, nimittäin Vogelia (lintuNEU), josko se paremmin maistuis kun MurrenMurkinat. Enpä arvannut montaa pötköä ottaa, kun barffauksen kanssakin kävi kuin kävi, tyydyin viiteen pötköön ja niillä kokeillaan.

Olen edelleen sitä mieltä, että jos Viivillä joku allergian tapanen on nielun ongelmiin syynä, niin se on varastopunkki tai joku muu kuivanappuloihin liittyvä juttu, koskapa ongelma tölkkiruualla lähes katoaa. Senkin takia toivois, että pääsis kokeilemaan jotain mahdollisimman lisäaineetonta, että näkis josko siinä tölkkiruuassakin on vielä jotain, joka vähän ärsyttää. Nyt sit mielenkiinnolla ootellaan miten käy Vogelin kanssa, paastoaako Viivi ja kuin monta päivää vai maistuuko huttu kun sen kuppiin laittaa sekä miten nielu reagoi. Huomisesta alotetaan...

Ei kommentteja: