tiistaina, maaliskuuta 30, 2010

Loma ja laiskuus

Loma, mikä ihana tekosyy, nimittäin olla päivittämättä blogia... Ja on se hyvä tekosyy myös unohtaa näyttelyilmottautumiset, joten Hesan halvempi ilmoaika vilahti näpsäkästi ohi. Nyt täytyy sit harkita, että haluaako mennä kalliimmalla vai jättääkö koko näytelmä väliin.

Lauantain agiharkat valitettavasti peruuntu jonkun hallin huoltojutun takia, liitty kaiketi katolla makaaviin lumiin tai johonkin sellaseen, jos oikein ymmärsin. No korvaava kerta sit joskus, paitsi jos pukkaa juoksuja, niin ei oo sinne sit asiaa kun joskus hamassa tulevaisuudessa.

Agilityn sijaan päätin uudelleenorganisoida kirjahyllyjä, vaikken vieläkään tiedä mihin ihmeeseen laittaisin kivikokoelmani. Kaipa se paikkansa löytää kun projekti etenee. Tähän mennessä on kaik muu jo melkeen paikoillaan, mut lastenkirjat päätin kaivaa verannalta tohon olkkariin yhelle alahyllylle, on Miksulla mitä lueskella kun tulee käymäsilleen.

Eilen oltiin Gretan kanssa Espoon mettiä koluamassa. Piti olla jälkee, mut eihän tuolla kinosten keskessä mitään jälkeä voi tehä kun uppoo hankeen. Oli siis hakua... Ihan hyvä, sillä päästiin toteamaan, että Greta on oivaltanut jutun juonen, ainakin jollain tasolla, ja hakuun lähtö oli innokas ja vauhtia oli riittämiin, eikä kukaan vieraskaan tyyppi, edes huppu päässä, pelottanut. Ihan great homma siis, vaikka jälki nyt jäikin. Toisaalta osaan mä jäljen koiralle opettaa ihan itekin, ei siinä mitään.

Lomailu on kyllä aika kallista puuhaa, vaikka vaan on kotosalla, on nimittäin tullut vähän shoppailtua. Ei tosin mitään ihmeellistä, eikä mitään kallistakaan, mut kummasti niistä edullisistakin kertyy loppusummaa. Aikainen lintu madon nappaa, joten tuli jo hommattua myös pentupakkauksiin kaikenlaista. KePo kaupassa toteskin, et sul on kohta pentupakkaukset kasassa, enää ei puutu kun ne pennut. Ei tainnut olla ihan väärässä...

Niin siis Aman juoksuja ootellaan edelleen. Taitaa mennä alku tuonne huhtikuun puolelle. Siinä mielessä tietty hyvä, et ehtii lumet sulaa ja saadaan kunnon puuhamaat taas pystyyn siihen mennessä kun pentuja voi lähteä kuskaamaan pihalle. Loman oon jo alustavasti sopinut, et kyllä, näin se on, enää puuttuu vaan pennut.

Nyt painelen takasin kirjahyllyjen pariin ja pyykkikone tarttis kai pistää pyörimään ja ruokaa keksiä. Pääsiäislammas on kyllä jo ostettu, tungin se varoiks pakkaseen, ettei ala iteksiin määkiä, mut pääsiäislammasta ei voi vielä syödä, että jotain muuta se on laitettava.

Iloista päivän jatkoa itse kullekin!

Ei kommentteja: