sunnuntaina, helmikuuta 28, 2010

Viikonloppu takana

Sinne meni viikonloppu ja sinne meni flunssakin. Viikonloppu ois saanut olla pitempi, flunssa lyhyempi. Toisaalta pianhan se taas on viikonloppu, flunssa puolestaan pysyköön poissa vaikka lopun ikää.

Pakkassäät on tältä erää (tuskin tältä vuodelta kumminkaan) ohi ja vettä on sadellut. Saa nähdä miten pehmeeks piha menee ja miten siinä sit autoja liikuttelee, vaan onneks ne on lapiot keksitty. Kattokin tyhjeni lumesta ihan omineen, kuten on tehnyt vuodesta -59 (sillon tää talo papereitten mukaan on valmistunut). Aika rysähdys siitä lähti kun lumet hyökkäs maahan ja kattoportaat tuli samalla rytinällä pihan puolelle. Hetken luultiin, et grillistä tuli entinen, se kun oli säilytyksessä talon seinustalla, mut ei, lumimassa oli vaan työntänyt sen kauemmas pihalle, ihan oli ehjä edelleen.

Kerpeleet on onnellisia kun ei ole niin kylmä. Viiviä ei välttis tää sään muutos ilahduttanut enempää kun pakkassäätkään, nimittäin märkä on Viivin mielestä ihan ääriällöä. Ei siitä perusta kyllä muutkaan länderit, mut niitä se nyt ei ehkä niin pal haittaa kuitenkaan kun Viiviä. Jos Viiviltä kysyttäis, niin aina ois kesä, aina ois kuivaa ja aina ois kuumaa, mitä kuumempi sen parempi. Se on Viivi-raasu selkeesti syntynyt ihan väärään maahan.

Viikonloppuna ei pal mitään ihmeellistä tehty ja koiraparat oli ihan paitsiossa kun juhlittiin pois parit synttärit kuleksimasta. Ländereistä sentään osa sai olla vieraitten seassa, mut osa niistäkin joutu takkahuoneeseen, meinaan Arska ja Viivi siinä kohti kun Miksu saapui. Viivi nyt vielä menis ihan ok Miksun kaa, koskei Miksu pyri Viivin iholle, mut Arska ei sulata pikkulapsia, tai joo, jos lapsi istuu ihan paikoillaan koko ajan, enkä sit raatsinut sitä yksin takkikseen laittaa, joten Viivi joutu kanssakärsijäksi. Kävin kyllä viemässä kaksikolle vähän herkkuja, tunnustan. Nuoriso (Hedda, Cello ja Totoro) sekä Pupi saivat surffata vieraitten joukossa. Ja kerpeleparat, ne joutu olemaan tarhassa. Tasan ei käy onnenlahjat kun ahdasta tulee...

Alkavan viikon kalenteri näyttää sit aika täydeltä, ensimmäinen vapaailta on perjantaina. Tosin täytyy nyt katella, KePo kun vaikuttaa enemmän kun flunssaselta, että jos pitää miettiä jonkun menon perumista...

Ei kommentteja: