sunnuntaina, helmikuuta 14, 2010

Loppuviikon sekalainen soppa


Mitäs me on tehty viime päivinä, paitti arkisia asioita? Alotettasko jossain aikajärjestyksessä vai ihan sikin sokin? No alotetaan vaikka torstaista.

Torstaina oli Gretan vika näyttelytreenikerta. Otin mukaan sen keskipitkän taluttimen, enkä yrittänyt käyttää näyttelytalutinta, en toisaalta pitkää "lenkkitalutintakaan". Greta ravasi aika ajoin suorastaan hyvin, mitä nyt keksi uuden jutun: jalkoja voi laahata, niitä ei tartte nostella. Tästä VOI vielä tulla hyvin mielenkiintoista... Elän toivossa, et ulkonäytelmät menee ok, eikä näitä kaikkia ihme kommervenkkejä siellä ole.

KePokin kokeili nyt ekaa kertaa liikuttaa Gretaa kurssilla. Greta liikkuu paremmin KePon kanssa, mut seisoo surkeesti, nytkin heitti parhaimmillaan selälleen kellimään ja KePo palkkaa ihan väärissä tilanteissa eli just näistä ihme hässäköistä. Mun kanssa Greta seisoo varsin hyvin, ei tosin anna asetella itteään tällä hetkellä, mut sit se liikkuminen ei mene niin hyvin. Voiskohan esittäjää vaihtaa aina tilanteen mukaan...

Kopeloimisessa ja hampaitten kattomisessa Gretalla ei oo ongelmia, ellei sellaseks lueta sitä, että Greta ei suostu vetämään kieltään suuhun sisälle, vaan roikottaa sitä koko ajan ulkona ja siis hampaitten välissä, purennan kattominen voi olla haastavaa tai ainakin kuolasta puuhaa kun ensin yrität tunkee metrilätkän Gretan suuhun ja sit kiireesti painaa hampaat vastakkain.

Lauantaina KePo onnistu vuokraamaan varsin erinomaisen leffan. Ei tosin huomattu etukäteen, että se on "ylipitkä", eikä tiedetty etukäteen, että joudutaan ehkä keskeyttämään katselu aika ajoin. Lopulta meiltä meni rapiat neljä tuntia leffan kattomiseen...

Alotettiin puol seiskan maissa. Sit tuli yks tuttu lainaamaan polttopuita. Juu, luit oikein: lainaamaan polttopuita. Tauon jälkeen jatkettiin leffaa. Jossain kohti nälkään nääntyvä koiralauma sai tarpeekseen ruuan oottamisesta ja lopulta oli pakko lähtee ruokkimaan koirat, koska leffanautinnosta ei voinut puhua kun monta silmäparia tuijottaa koko ajan ja aina kun lihastakin liikautat, niin koko lauma syöksyy keittiöön.

Sit soitti äitini, hällä on tapana soittaa joka lauantai-ilta ja puhelu kestää sitten sen mukaan kuin pal sitä puhuttavaa on viikon pitkin kertynyt tai miten siellä päässä joku ohjelma töllöstä alkaa.

Siinä jälkeen puolen yhentoista oli leffa katottuna loppuun. Positiivisesti ajatellen; eipä takapuoli puutunut kun vähän väliä laukkas jonnekin. Eikäpä noi leffat onneks yleensä mitään erityistä keskittymistä vaadi, enemmän se on aivojen nollausta, joten jatkaa voi sujuvasti tauonkin jälkeen. Niin ja kun leffa on devarilla, niin taukoja voi pitää ihan rauhassa.

Vieläkään ei olla töllötintä kaivattu, oikeestaan sellasen olemassaoloakaan ei enää muista kun duunissa kun porukka alkaa puhua jostain töllöohjelmasta, sillon sitä muistaa, et ai niin sellanenkin mahollisuus olis, että tuijottelis kaikkee turhaa iltakaudet. Moni kuvittelee, et katellaan netistä ohjelmia, kun eihän kukaan voi olla televisiotta. Juu, ei katella. JOS haluttais katella pölhöpurkin ohjelma-antia, niin kyllä meillä sit ihan rehellisesti ois se pölhöpurkki käytössä. Ei vaan todellakaan kiinnosta.

Viivi sit. Viivistä on tullut taas entinen Villi-Viivi, se on selkeesti pirteempi kun aikoihin. En osaa sanoa minkä ansiota muutos enemmän on; nappularuuasta luopumisen, laihtumisen, Reiki-hoidon vai kommunikkatiosession. Nyt Viivi syö tosiaan "kuurin" Hill's purkkiruokaa, hain 12 kpl satsin ja valkkasin vielä senioria ja lightia, ettei tuu turhia kaloreita. Sen jälkeen sit varmaan kokeillaan pakastimessa kököttävää kuivamuonaa...

Pentusuunnitelmaosastosta sen verran tähän hätään, että tämän vuoden suunnitelmat on nyt päivitetty kotisivuille. Kyllähän tätä miettiä piti ja huolella pitikin. Lopulta plus-lista oli pitempi kun miinus-lista ja kun juur oli tutkaillut Fliin osalta asioita, niin tietyt plus-puolet korostu kummasti, joten katotaan kuin käy.

ps. Muru vastaa saamaansa haasteeseen huomenna.

Ei kommentteja: