torstaina, helmikuuta 18, 2010

Torstai on toivoa täynnä


Mistähän se tuokin sanonta oikein tulee? Tosin allekirjotan täysin, koskapa torstaina viikonloppu on jo niin liki, että on toivoa selvitä taas yhdestä duuniviikosta kunnialla viikonloppuun

Mitään ihmeitä ei olla kaiken pakkasen ja lumen keskellä puuhattu. Kerpeleet sentään pakkasellakin viihtyy tovin ulkona, mut ländereistä jopa Totoro on alkanut pyrkiä sisään tosi sukkelasti, muut on koko ajan olleetkin sitä mieltä, että sais säät jo lämmetä. Viivi on jopa sitä mieltä, että kyllä sitä länderi vois hiekkalaatikolla käydä, ettei tarttis ulos mennä tai ainakaan siellä pyllistää, joten muoviset petikaukalot on siirretty pois Viivin ulottuvilta, se kun käytti niitä vallan vessoinaan.

Viivin turkki on nyt melkeen siistitty ja arvon neiti on light-purkkiruualla jopa laihtunut ja alkaa näyttää ihan entiseltä itseltään. Virtaakin löytyy taas enemmän kun laki sallii ja kerjäämisen jalon taidonkin Viivi on laihtumisen myötä verestänyt ja virittänyt äärimmilleen.

Totoron turkki alkaa olla kokonaan nypitty pohjavillalle (joka toki saattaa vaikuttaa ulkona viihtymiseen). Vähän on vielä rintakarvoja jäljellä, niistä Totoro ei haluaisi millään luopua, on kai kuullut, että kunnon äijällä tarttee olla rintakarvat, pojuilla nahka rinnasta loistaa. Päänkin karvat sain eilen aika hyvin nypittyä, joten RoopeAnkat on poissa ja posket näkyvissä. On ihan eri näkönen koko jätkä. Siihen en puutu kumpi mun silmääni enemmän hivelee; resupekka Totoro vai salkkupoika Totoro.

Pupi on toipunut hurjaa vauhtia ja sitä vauhtia riittää pihallakin. Suihkuttelu on Pupin mielestä ok ja lääkkeet uppoaa Pupiin ihan näpsäkästi, särkylääke ihan sellasenaan (makutabletti) ja antsakin lihapullan sisällä, ei tartte vanhimmaisen työntää käsiään Pupin mahalaukkuun asti, meinaan Pupi on kyllä yks hankalimpia lääkittäviä, jos lääke pitää sen nieluun työntää. Niin ja kiteitä sulattava ruokakin maittaa ongelmitta, sitä vähän jännättiin nimittäin etuottia.

Tule, tule kevät, sula lumi ja pysy lämpötila plussan puolella. Sitä ootellessa Tuulensuoja toivottaa pirtsakkaa pakkasyötä...

1 kommentti:

Eini kirjoitti...

Mutta ajattelepa sitä ravan paljoutta mikä tulee,kun teillä alkaa lumi sulaa.