keskiviikkona, helmikuuta 10, 2010

ExTempore


Tiukun terveystulokset on nyt sit viralliset. Lonkat ei tosiaankaan parantuneet lausuntokierroksella, vaan palautuivat tuloksella D/C, kyynäreet sentään terveet edelleen. Silmälausuntohan olikin virallinen het alusta asti eli luomen ulospäin kiertyminen ja PPM, iris-iris. Jalostussuunnitelmat on siis Tiukun osalta peruttu lopullisesti ja neito saa elellä iloista koiranelämää ihan muuten vaan ja uskon, että se hälle sopii paremmin kun hyvin, vauhtia ainakin piisaa että heikompia hirvittää. Ja kun ei Tiuku mikään massava ole, niin eipä haittaa lonkat menoa, se on varma se.

Cello ja Totoro puolestaan käväsivät silmäpeilissä, vähän ex-tempore tunnustan, ja molempien silmät terveiksi todettiin. Eikä voi kieltää, aina se vaan tuntuu yhtä hyvältä kun joku kehuu poikien käytöstä. Eilenkin niitä kehuja taas saatiin kuin ovat rauhallisia, ystävällisiä ja hyväkäytöksisiä molemmat.

Tää vuosi on kai sit yhtä ex-temporeeta. Ensin Tiukun tutkimus (tunnustan oli taka-ajatus siinäkin, joka nyt sit jäi), sit Fliin pennutuksen siirto ens vuoteen, poikien silmäpeili ja viimeisin: emme vietä pennutonta vuotta eli länderipentue suunnitelmissa, juoksua ootellaan maaliskuulla, pennut sit ehkäs syntyis joskus kesäkuun alussa ja lähtisivät koteihinsa elokuun alussa. Vaan katellaan miten ex-temporee ne juoksut tulee ja miten asiat siitä etenee. Lisätietoja tulee kotisivuille viimeistään viikonloppuna.

Nyt ois sit ehkä korkee aika tehdä se "lasten kiljuntaa" -CD, sen verran hyviä tuloksia sain Hui Kauhistus -CD:n kanssa. Mitähän mölyä sitä vielä pitäis äänittää...

1 kommentti:

Johanna kirjoitti...

Gretalle on meidän blogissa Ressolta haaste !

T:Resso ja Johanna