sunnuntaina, helmikuuta 21, 2010

Pönötyskuvia ajankuluksi


Säät on niin ketkut, etten ole juurikaan kameraa ulkoilluttanut. Pakkasta on aina sen verran, ettei akut kestä tuokiota kauempaa. Tänään sit otettiin muutamia pönötyskuvia sisällä ja sisällähän ei länderiä isompia kuvata, ei vaan mahdu. Piti ensin ottaa ainoostaan Heddasta ja Totorosta, vaan sit kaikki länderit halus tulla kuvatuiksi, joten otettiin kaikista.

Tähän on valittuina TÄMÄN kuvaussession kamalin ja paras kuva jokaisesta, siihen väliin mahtuu monta versiota ja siitä parhaimmastakin vois joku toinen olla eri mieltä, mut onneks mun ei tartte kysyä keltään. Että eiköhän aloteta, ikäjärjestyksessä, kuis muutenkaan.

Arska (Kipazin Aasa Vali), jonka turkki muuttui aikoinaan kastraation jälkeen äärimmäisen mielenkiintoiseksi. Ois taas näytettävä sille konetta, vaikkas mä ite kyllä tykkään Arskasta enemmän tollasena pehkona. Arska ei yhtään enää muistanut mitä tää tällanen tönöttäminen on ja oli niin epäluulonen, niin epäluulonen.

Kamalin Arska

ja edustavin Arska


Astra (Kipazin Berlinetta), jolla oli niin nälkä, että meinas mennä sormetkin kun namia heilutti. On tuokin otus joskus osannut poseerata ja hienosti onkin.

Kamalin Astra


ja edustavin Astra


Viivi (Kipazin Wallan-Salaa), jolta on "heltta" vielä nyppimättä ja turkki muutenkin viimeistelemättä, vaikka onkin sinällään melkeestä nypitty.

Kamalin Viivi


ja edustavin Viivi


Cello (Cello von der Cookie-Box) luuli, että tanssitreeni iski ja tarjosi vaikka mitä ihmeellistä kommervenkkiä, enkä tiedä tajusiko lopuksikaan, että seisoa pönöttää se ois pitänyt. No ei olla näytelmissä käyty kohta pariin vuoteen, että kai se pönötysmoodi on lupa unohtaakin.

Kamalin Cello


ja edustavin Cello


Totoro (Kipazin Mentha Gracilis) osaa kyllä tönöttää, muttei nyt tällä kertaa kyllä oikein tajunnut jutun juonta. Ihan on poika pohjavillassa ja mun täytyy kyllä sanoa, että tykkään Totorosta enemmän turkikkaampana kun näissä kuvissa.

Kamalin Totoro


ja edustavin Totoro


Lopuksi nuori neiti Hedda (Demians Helinda), joka osaa pönöttää ja tarjoaa pönötystä aina varsinkin jos huomaa nameja kädessä tai taskussa. Oli siis oikeastaan vaikeaa löytää kamalaa kuvaa kun neito on ihan näpsäkästi kaikissa.

Kamalin Hedda


ja edustavin Hedda


Lopuksi ihq pusukuva, jossa Totoro saa suukon Heddalta. Ehkä tämä lempi joskus saa täyttymyksensä, EHKÄ ja todellakin vasta joskus.


Tähän onkin sitten hyvä lopettaa.

Ei kommentteja: