tiistaina, syyskuuta 29, 2009

Viimenen pentukurssikerta


Eilen oli Heddan pentukurssin vika kurssikerta. Tarkotus oli kirjottaa siitä jo eilen, mut kuin ollakaan päätös ei ollut omissa käsissä, meiltä nimittäin meni sähköt vähän sen jälkeen kun kotiuduttiin kurssilta. Vettä löyty riittämiin hammaspesuun, kaivosta ei tosiaankaan jaksanut lähteä nostamaa ja kun pumppu toimii sähköllä, niin ilman lihasvoimaa ei vettä sisälle tullut. Päätettiin siis mennä nukkumaan, oltiinpa kerrankin ajoissa punkan pohjalla.

Joo, mut siis Hedda ja pentukurssi. Vuorossa oli ohitusharjottelua, aktivointia, agilitya ja "lopettajaissumpit" kera palautekeskustelun. Ainoa onnistunut kuva on ohitusharjottelusta, enkä kyllä muusta kuvia ottanutkaan, koska tuli niin pimeetä ja kaiken kruunasi sadekuuro, joka onneksi meni nopsaan ohi.

Tässä Hedda suorittaa pentulauman ohitusta toiseen suuntaan.

Otin kuvan paluumatkastakin, joka oli menoa vaativampi koska piti kulkea häiriökoirien puolta, vaan se kuva on niin rakeinen ja kamala, että antaa olla. Heddalle sattu siinä ylimäärähäiriötäkin, pari pikkutyttöä rullalautoineen.

Kurssi on tehnyt Heddalle tosi hyvää, täytynee katella mitä tehään seuraavaks, ihan ittensä varaan näitä ei pal kannata jättää, se jää tekemäti millon milläkin "hyvällä syyllä", mut kun on ilmottautunut kurssille ja vielä siitä jotain maksanu, niin tulee lähettyä tai ainakaan ihan pienen syyn takia ei kotiin jää.

Greta meillä on tehnyt vähän remonttihommia ja KePo on revetä riemusta... Greta oli kunnostautunut tempomalla panelia seinistä, taitaa olla kolmas kerta tai jotain, ja jännitystähän elämässä pitää olla, joten panelin takaa löytynyttä sähköjohtoakin oli pitänyt maistella. Ohhoijaa. Ehkä meillä tarvitaan huone peltiseinillä.

Tuntuu kyllä noi seinät olevan meidän leojen speciaali. Anttu nyt aikoinaan ei mitään syönyt, mut olinkin kotona 24/7, noin niin kun käytännössä, juur sen iän kun näitä juttuja tapahtuu. Amalia popsi lattialistat ja keittiön pöytätasoa kiertävät koristelistat, seiniäkin se vähän tutki, sieltä lattialistojen vierestä. Mökö nakerteli maalit useemmastakin seinästä, muttei sentään reikiä saanut aikaan, paneleja meillä ei sillon ollut. Tiuku tutki seiniä, mut ennen remonttia, joten KePo on sen seikan käytännössä jo unohtanut. Ja kyllä ne sakumaanikotkin osas: Cara popsi useemman portin poskeensa kutakuinkin kirjaimellisesti ja Maltti kaivo reiän lattiaan, siis ihan kunnon montun, sellasen marsun mentävän.

Tältä osin on ländereitten kanssa selvitty helpolla. Mut minkä jossain säästää sen muualla maksaa eli ländreitten kanssa on sitten sosiaalistamiseen käytetty kuukausi poikineen, eikä silti olla päästy likikään samaa kuin noitten seinänsyöjäeläiten kanssa ihan ilman mitään ihmeempiä sosiaalistamisia. Puolensa kaikella.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

HÖH, ei Greta pahalla, se vaan osotti mieltä ;) se ois halunnu Heddan kans pentukurssille kun Hedda tietty kehuskelee mitä kaikkee kivaa siellä touhutaan

t.leo-puolustaja Nanna