perjantaina, syyskuuta 25, 2009

HuiHai perjantai


Viikko on kiitäny sellasta vauhtia, et tukka vaan tuulessa hulmuaa. Vaan kyllähän se aika menee kun yks ilta meni pentukurssilla, yks ilta Arskaa siistiessä, yks ilta kurssilla jne. Joskus näin, joskummin toisinpäin ja mikä sen mukavampaa kun et on viikonloppu eessä ja viel ihan vapaa viikonloppu, sehän on niin kun luxusta tai jotain.

Tai siis aattelin kyl pestä vähän ikkunoita, pyykätä, laittaa ruokaa ja silleen, tuskin käy aika pitkäks, joskus on ehittävä tehä huoltotoimenpiteitäkin, ettei koko kämppä ihan sikolätiks muutu... tai no sika on siisti eläin, jos sille siihen tilaisuus annetaan, et joskus tuntuu aika epikseltä aina verrata kaikkee sotkuu sikoihin, kun se ei oo paikkansa pitävää.

Sioista tulikin mieleen, et oishan se kiva tietää miten maailma makais, jos ois saanu teinixinä lähtee sille alalle kun suunnitteli. En istuis koneen ääressä, en taitais puuhata koirienkaan kanssa tai korkeentaan metästyskoirien, oisin tallannu talon ja navetan välistä polkua, tarkotus oli nimittäin opiskella karjakoks. No menneet on menneitä, eikä kukaan voi sanoo menikö asiat paremmin vai pahemmin ja kuka tästä kaikesta hyöty ja kuka ei.

Takka on nyt lämmitetty, salaatti syöty lämpimän leivän kanssa punaviinillä höystettynä, nyt vois keskittyä vaikkas perjantai-illan viettoon. Hauskaa iltaa itse kullekin!

Ei kommentteja: