keskiviikkona, syyskuuta 23, 2009

Arska puolimatkan krouvissa


Istuin kaikessa rauhassa koneella kun hirmuinen lemu täytti sieraimet. Kun ei katku kadonnut tuota pikaa, piti ryhtyä tarkistamaan, että mistä se tulee. Koira toisensa jälkeen läpäsi haistelutarkastuksen (kaikkeen sitä ihminen joutuukin) ja aloin jo epäillä omaa nenääni. Lopulta Herra Haisuli löytyi, Arskahan se, kellinyt ja kierinyt ulkona jossain mehukkaan tuoksuisessa.

Päätin, et nyt on sit aika siistiä Arskan turkki. Mielenkiinnolla alotettiin projekti kun ei vielä sitä Liiterin noin 16 euron trimmeriä oltukaan testattu ja Arskan turkki on aika haastava, vaan hyvin toimi, noin niin kun tollaseks koneeks, joka ei ihan professionaalikäyttöön oo tarkotettu.

Ensin ajeltiin mikä miten kuten lähti. Sen jälkeen pesin Arskan ja kun turkki oli kuivanut, jatkettiin projektia. Arska pääs puolimatkan krouviin, turkki on ajeltu noin niin kun suunnilleen ja pää on siistitty alustavasti. Mahakarvat on siistimättä, häntä on siistimättä ja jaloille ei olla tehty mitään. Vielä on siis urakkaa jäljellä, ehkä sit ylihuomenna tai lauantaina tai joskus.

Tästä lähdettiin:

Ja tähän on tultu tässä vaiheessa:

Nyt saunaan huuhtomaan kaikki ihana villa pois iholta ja ehkä karvat sais pois suustaankin suihkun avulla... Arska vaikuttais olevan oloonsa tyytyväinen, tosin nyt mä en enää ehkä erota sitä muista niin helposti.

1 kommentti:

Eeva, Luna ja Timon kirjoitti...

Arskahan nuortu ihan silmissä ;)