perjantaina, syyskuuta 11, 2009

Ei mitään ihmeellistä


Työviikko on taas vierähtäny menneisyyteen ja edessä on viikonloppu. Mitään merkillistä ei olla tehty eikä saatu aikaan, ollaan vaan oltu ja möllötetty. No länderipojat nyt on tietty kärkkyny, että josko sitä pääsis leoneitoa kosimaan. H-hetki lienee kuitenkin jo taa jäänyttä elämää, sillä pahin urvellus näyttäis olevan ohi. Kai se sit Muru alottaa seuraavaks, ainakin karvakadosta päätellen. Niin ja Hedda siihen perään. Huoh! Vaan oma valinta, oma valinta, se on voi voi.

Totoron turkkia oon tänään vähän viimeistelly sunnuntaita ajatellen, siis lähinnä rintakarvat, kaulakarvat ja persvillat unohtamatta mahakarvoja. Kehäkuvioita ei olla Totoron kanssa harjoteltu, mennään vaan ihan kylmiltään kehään piiiiiitkän tauon jäljiltä. Täytyy luottaa Totoron tilannetajuun.

Arskan turkki pitäis siistiä kans, Arska on aikasen kaamee villapehko. Ostinpa koneenkin sitä varten, kun halvalla Liiteristä sai, et jos vaikka vaihtais sakset koneeseen Arskan käsittelyssä. Nähtäväksi jää miten se onnistuu vai onnistuuko. Yksin en meinaa ees yrittää, tarvitaan apujoukot ja varmaan viel niin päin, et meikäläinen pitelee Arskaa ja juttelee äijälle mukavia samalla kun joku muu vetäsee karvat kanveesiin.

Ai niin ja sit kaikki te, uskomaton määrä muuten, ette ikinä uskoiskaan kuin uskomaton... niin siis kaikki te, jotka päädytte tähän blogiin seuraavin hakusanoin: "Mä ikävöin mun kameli, se juoksee niin kauniisti hiekalla" tai jokin edellisen variaatio, kurkatkaahan tänne tai tänne, siellä se kameli juoksee kauniisti hiekalla Alman Malehin kesäbiisissä.

Tuulensuoja toivottaa pirteetä perjantai-iltaa!

Ei kommentteja: