sunnuntaina, syyskuuta 20, 2009

Sisko ja sen veli


Tää päivä vietettiin Paraisten näytelmissä. Kehä oli onneks vasta puolenpäivän jälkeen, joten herätys ei ollu kukonlaulun aikaan. Ja sää, sää on ollut ihan mieletön, noin 20 astetta lämmintä ja upee auringonpaiste, parempaa säätä ei ois voinut toivoa.

Vaiks Totoron kanssa oli raavaamista vähän harjoteltukin, niin toiveet sen osalta ei olleet erityisen korkeella. Hyppimistä oon kyllä saanu vähemmälle, mut nenä liimautuu sit senkin eestä tantereeseen. Kaiken kruunas siskolikka Fliin aluillaan oleva juoksu... sen jälkeen viimenenkin aivosolu siirty Totoron ajukopasta jonnekin ihan muualle, vaikkas yritettiinkin pitää Fliin ja Totoron välillä riittävää välimatkaa.

Vaan ei kun reippaina kehään, eihän siinä muukaan auttanut. Pöytä meni hyvin, suorastaan loistavasti kun otetaan huomioon, että tuomari Marja Kosonen mittasi Totoron ja sitähän me ei olla harjoteltu ilmosna ikänä, seisominen meni hyvin, mut liikkumisessa ois kyllä ollut toivomisen varaa, tosin yllättävän hyvin sekin lopulta meni. Tulos pu1, serti ja siis FI MVA. JESS!!

Sit kehän laidalle jännittämään miten käy siskolikan ja hienostihan Fliin kävi, kuis muutenkaan. Esin eri ja pn-kehästä pn1, serti ja siis FI MVA. JESS!! Aivan uskomatonta, kahdesta kasvatistani leivottiin valiot samassa näyttelyssä.

Loppukierroksella Totoro kävi kierroksilla, kiinnosti enemmän hyväntuoksuinen Flii kun edustaminen, Flii puolestaan osasi edelleen esiintyä.

Sisko ja sen veli eli Flii ROP, Totoro VSP.

SYDÄMELLISET ONNITTELUT Fliille taustajoukkoineen!!!

Hyvänkokoinen, tasapainonen narttu, jolla hyvät kallonlinjat ja mittasuhteet. Hieman kevyet korvat, silmät saisivat olla tummemmat. Erinomainen runko, hieman kevyt raajaluusto. Hyvin kulmautunut takaa, saisi olla paremmin edestä. Hyvä purenta. Erittäin kauniit ja tasapainoiset liikkeet. Karva ei tänään parhaassa kunnossa, mutta laatu nähtävillä


(Totoron valiokuva on napattu vasta kotona, vähän vähemmän kierroksia...)
Oikeankokoinen, oikeat mittasuhteet omaava ikäisekseen hieman kevyt uros. Hyvät pään mittasuhteet ja linjat. Kaunis ilme, oikea purenta. Hyvä runko. Hyvin kulmautunut takaa. Hieman suora edestä. Hyvä eturinta. Hieman lentävät korvat. Oikeanlaatuinen karva. Liikkuu riittävällä askelpituudella, hieman ahtaasti takaa. Oikein kannettu häntä liikkeessä. Hyvä luonne.

Eikä muuten unohdeta ROP-veteraani Mymlaniakaan (KF Rose D'Amour), aivan hurmaava vanha rouva. Onnittelut hällekin!


Kotimatkalla haettiin valiojäätelöt, joskaan ei Valion jäätelöt, ja juhlistettiin päivää jäätelökaffeilla. Koirille ostin omat herkut, niille ei jäätelöä tarjottu, paitti Totoro sai nuolla jäätelökipot.

Että sellanen päivä.

7 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Onnea kaikille näytelmätähdille tasapuolisesti! Ei hullumpi päivä kasvattajalle ;)

ja kukas se yksi sitten oli? eikö niitä neljä oltu ilmottu?

Kipa kirjoitti...

Se yksi ei koskaan ilmestynyt paikalle...

Anonyymi kirjoitti...

Tuplaonnittelut kasvattajalle! Kaarina

Ansku kirjoitti...

Ahaa :) No mä ajattelin luinko niin väärin netistä. Mulla on vähän tylsää töissä :P

JoHa kirjoitti...

Paljon onnea kasvattajalle tupla-valioista :) Hienoa!

Eeva, Luna ja Timon kirjoitti...

Aivan loistavaa! ISOT onnittelut Totorolle sekä suloiselle Fliille! Että jos joskus vielä kehiin eksytään samaan aikaan, niin valiokehissä sit "rähistään"...

jassu kirjoitti...

Huimasti ONNEA niin kasvattajalle, kuin myös tähdille itselleen!!!

Tosin yhden pikku virheen teitte: se valiojäätelö olisi PITÄNYT olla VALIO jäätelöä! :) (Tehdään nääs meirän kylällä :D )

jassu