sunnuntaina, syyskuuta 13, 2009

Ei turha reissu, ei


Kello ei vielä kerenny pärähtää kun jo heräsin, oisko ollu bauttiarallaa 5.10. Siis kuka nyt sunnuntaiaamuna nukkua haluaa, paitsi Viivi ja Arska, jotka piti komentaa liikenteeseen. Muut sentään kömpivät jalkeille kuka pienemmällä ja kuka isommalla innolla.

Keittelin evässumpit ja viimeistelin pakkaamiset. Siinä kohti kun koirille varmistu, että ollaan tosillaan lähdössä ja vielä näyttelykassin kanssa, alkoi hirmunen älämölö. Tai no Hedda vaan ihmetteli, sille ei näyttelykassi vielä sano mitään. Viivi ja Cello sen sijaan jodlasivat täyttä kurkkua. Arska oli varsin hiljaa, se kun ei vuosiin enää ole näytelmiin päässyt. Niin ja Totoro oli se onnellinen, joka pääsi mukaan. Leot puolestaan tais ootella ensisijaisesti "aamunamejaan"...

Kyyti, siis kasvattini Rölli kera emäntänsä ja isäntänsä, saapui noin 6.30. Pakattiin autoon kunnon varustus, teltta, tuolit, eväät jne., sillä mikään ei niin tehokkaasti torju sadetta kuin kunnon sadevermeet. Sitten kohti Porvoota. Enpä muista koska ois noin pitkä matka tuntunut noin lyhyeltä, sitä se hyvä seura teettää. Kiitos Tiina ja Jari!

Näyttelypaikalla oltiin hyvissä ajoin ja päästiin valitsemaan hyvä paikka olla möllötellä. Leokehä starttasi ysiltä. Rölli edusti upeasti junnukehässä ja voitti luokkansa ollen samalla ROP-juniori. ONNEKSI OLKOON!Kehän jälkeen ehdittiin tovi rentoutua ja ryystää sumppia ennen kuin oli Totoron vuoro. Totoro järjesti taas kerran kunnon jojo-shown, sen herra osaa, mut kuulemma sen laatunen liikehdintä on sallittua kun kyse on länderistä, näin tuomari sanoi. Ainakin kaikilla oli tosi hauskaa niin tuomarilla, kehätoimitsijoilla kun myös yleisöllä ja KePo lohdutti, että Totoro liikku upeasti silloin kun ei pomppinut. Näin muistan jonkun tuomarin aikaisemminkin sanoneen: liikuu hyvin silloin kun haluaa. Pöytä meni ihan ok, vaikka tuomari järjesteli Totoron jalkoja yms. pientä kivaa. Lopputuloksena eri, serti ja ROP.Kuvassa ei oo Porvoon upeita palkintopyttyjä, upeita ne oli, kosken ottanut sellasia, vaan valitsin Kermansaven keramiikkaa... Ja tänhän kaikki halus ehdottomasti tietää.

Totoron arvostelu sitten, joo se on ranskaa, katotaan saanko siitä selvää ja jos, niin saisinko sen vielä tavalla tai viidennellä suomen kielelle. Siihen asti täytyy todeta, että jotkin asiat oli exelenttejä ja purenta ok.

Tällanen päivä tänään ja vähän on mehut pois -fiilis, vaan eiköhän se tästä kun syö kunnolla ja sit ottaa loppuillan rennosti.

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Onnea Rakkaalle Röllille!

t.Jalo ja Nanna

jassu kirjoitti...

Onnea näytelmä menestyksistä!Röllistä en voi mitään sanoa, kun en noita leoja niinkään tunne, mutta Totoro ainakin näyttää palkintonsa arvoiselta hyvinkin! :)
Noista edellispäivien jutuista, ensinnä onnea puolivuotiaalle Heddalle ja jossain kuvassa Jippo näytti ihan meidän Zonalta! Tosin, Zona on jo vähän vanhempi ja silti se näyttää samalta... ;)

jassu

Ansku kirjoitti...

Onnea :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut Totorolle! Tapasimme eilen Padin kanssa, yhtä komea näyttää Totorostakin kasvaneen. Kaarina

Eeva, Luna ja Timon kirjoitti...

Paljon onnea sekä Röllille että Totorolle - mähän oonkin molemmat tavannut, ja ykkösluokkaa kumpikin - Timon taitaa antaa kympin vain Röllille, mutta sen ääntä ei lasketa ;).

Siis: ISOSTI ONNEA!!!!