tiistaina, elokuuta 25, 2009

Voi näitä aamuja


Voi näitä aamuja Kello kyllä soi ajallaan, meikä nous ajallaan, muistin kerätä kaik roskikset mukaani (roskiksen tyhjennys oli tänään) enkä raahannut niitä vahingossa mukanani duuniin asti vaan muistin tuupata roskikseen, eikä käsilaukkukaan ajautunut roskien mukana roskikseen. Lähdin ihan ajallaan, eikä auton kanssa ollut mitään ongelmia...

Ajelin kaikessa rauhassa vanhaa tietä duunia kohti, ihan kun joka työaamu. Veikkolassa kohtasin jonon pään. Great. Käytin tilaisuutta hyväkseni ja soitin KePolle, et laitatko mun aamiaisen takasin jääkaappiin, unohin ottaa sen mukaani.

Jaksoin kökkiä jonossa noin 20 minuuttia (noin 500 metriä, jossa siinäkin suurin osa jonon liikkeestä tais muodostua siitä, että aika monta autoa lähti jonosta, uukkarilla vaan takasin sinne mistä tulikin). Matkaa ois ollut vielä ainakin kolme kertaa 500 metriä, ellei enemmänkin, joten päätin siinä kohti, että lähen takasin kotio juomaan aamukahvit. Vähän ennen kotia tosin tuli mieleen, että entäs jos KePo ei ookaan keittäny kahvia itelleen, ääk. Eteisen oven avatessani vastaan tulvi kahvin haju, onneks. Pistin viestiä duuniin, et tuun vähän myöhemmin.

Lähin joskus kasin ja puol ysin väliin, ruuhka oli tiessään ja onnettomuus motarilla siivottu historiaan.

Iltapäivällä oli "vuositarkastus" pankissa. Alkaa olla kun hammaslääkäri ja gyne. No hyvähän se on joskus vilkasta pankkiasioita(kin), tosin ei niissä mitään parantamisen varaa ollu, tai toki aina vois vaihtaa vaikka lainansa korottomaan, vaan jotkut realiteetit sitä kai kuitenkin pitää olla, ja onhan mulla siihen(kin) koulutus entisestä elämästä, siis pankkiasioihin (ja niihin realiteetteihinkin). Joskus tuntuu, että mihin ei ois.

Greta Gertrud Ketterä alotti sit juoksunsa tossa jokunen päivä sit, Muru ei ainakaan vielä, siltä vasta irtoo turkki, eikä muuten Tiukukaan. Tiukulla ei oo ollu vielä ekaakaan juoksua, ihan käsittämätöntä, tai sit se on ollut tosi hiljanen sellanen, joka tuntuu kyllä hassulta... iteltä se vois mennäkin ohi, jos vuoto ois tosi vähästä, mut kun noita uroita on samassa taloudessa useempi. Mitään vikaa ei neidosta kuitenkaan ole löydetty ja nyt ois vähän jo lihaakin luitten ympärillä, et kovasti ootin jo juoksua samaan kasaan muitten kanssa.

Gretan juoksu tietää taas syynäämistä, ettei oo länderiäijät pihalla yhtä aikaa kun leoneidot. Toistaseks tilanne on suht rauhallinen, Totoro on ihan normaali, Cello on melkeen normaali, Arska, meitin vuosikausia sit kastroitu äijänköriläs, nuohaa tarhan ympärillä oli leot siellä eli ei. Rauhallinen Arska kyllä on, ei se enää juoksuista hötky, vaikka astuukin sujuvasti jos tilaisuus sallii, jälkikasvun mahdollisuus on onneks eliminoitu, on Arska sen verta ovela äijä.

Heddakin on vähän kiinnostunut oudoista hajuista, mut Hedda sais kyllä vielä lykätä juoksujaan ainakin pari kuukautta.

Jään mielenkiinnolla oottamaan oisko huominen jo ihan normiaamu ilman mitään ihmeellisyyksiä.

Ei kommentteja: